Gündemİlçe Haberleri

Baski Çalışanları Son Yolculuğuna Uğurlandı

Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Ovaköy’de bulunan istasyonunda rutin kontrol gerçekleşecekti. O sırada kuyuya inen işçiler metan gazından zehirlendiler. Hayatlarını kaybeden Ceyhun Balcı ile Mustafa Karakoç için kurum binasında tören gerçekleşti.

 

Baski Calisanlari Son Yolculuguna Ugurlandi 1

Baski Çalışanları Son Yolculuğuna Uğurlandı . BASKİ işçileri Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç için kurum binası önünde tören gerçekleşti. Gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybeden BASKİ çalışanları Ceyhun Balcı ve Mustafa Karakoç için Balıkesir Müftüsü Celal Sürgeç helallik aldı ve dua etti.

 

Baski Calisanlari Son Yolculuguna Ugurlandi 2

 

Birçok İsim Cenazede Yer Aldı

BASKİ binası önünde gerçekleşen törene; Vali Hasan Şıldak katılım gösterdi. Ayrıca Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik’te yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da katılım gösterdi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’da törende yer aldı. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orman’da katılım gösterdi. BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal’da törene geldi. Hayatlarını kaybeden çalışanların aileleri, akrabaları ve mesai arkadaşları katılım gösterdi.

 

Baski Calisanlari Son Yolculuguna Ugurlandi 3

 

“Hepimizin başı sağ olsun”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da cenaze töreninde konuşma yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı , “Bu meydana bu şekilde gelmeyi sevmiyoruz. Bununla ilgili insanın nutku tutuluyor. 2014’de BASKİ kurulduğu andan itibaren birçok arkadaşımız bir şekilde bu millete, belediyeye, şehrimize hizmet ederken kaza sonucu, dikkatsizlik sonucu çevresindeki herkesi, bizleri üzdü. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Ailelerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ama bu acıyı hafifleten hiçbir şey yok. Ailemize artık bizim ailemiz olduğunu, tüm BASKİ çalışanları, Büyükşehir Belediyesi çalışanları hep beraber bu acının yaralarını saracağız. İnsanların nasıl bir hayat yaşadıkları ve ne yaptıkları işte ‘Allah sıralı ölüm versin’ diye duamız var. Ayrıca çok üzüldük. Tüm BASKİ çalışanlarımızın, şehrimizin başı sağ olsun. Acının tarifi yok” diye konuştu.

BASKİ binası önünde düzenlenen törenin ardından Balcı ve Karakoç’un cenazeleri Halalca Kırsal Mahallesi’ne götürülerek kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Baski Calisanlari Son Yolculuguna Ugurlandi 4

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Anadolu yarımadasının kuzey batısında yer alır. Önemli bir kısmı Marmara’dadır. Ayrıca geriye kalan kısmı da Ege Bölgesi’nde yer alan bir ildir. Güneyinden Manisa ve İzmir, vardır. Batısında Ege Denizi ve Çanakkale yer alır. Ayrıca doğusundan Kütahya ve Bursa yer alır. Kuzeyinden Marmara Denizi ile çevrilmiştir. Bu konumuyla Türkiye’nin Marmara ve Ege denizine açılan yeşil penceresidir.

Yüzölçümü 14.456 Km? olan Balıkesir’in 22 Ekim 2000 tarihinde yapılan sayıma göre nüfusu 1.075.631’dir. İle bağlı ilçe sayısı 20’dir. Bunlar: Merkez ilçe, Ayvalık, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, İvrindi, Kepsut, Marmara, Manyas, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk’tur

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Baski Çalışanları Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Bakan Yerlikaya: "Şehit Jandarmaların Kanları Yerde Kalmadı" - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu