Eğitimİlçe Haberleri

BAÜN ile Ankara MGÜ Arasında İş Birliği

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi (MGÜ), eğitim, öğretim, kültür ve sanat alanlarında iş birliği yapmak amacıyla bir protokol imzaladı.

BAÜN ile Ankara MGÜ Arasında İş Birliği

Baun Ile Ankara Mgu Arasinda Is Birligi 1
Baün Ile Ankara Mgü Arasında İş Birliği

Protokol İmzalandı

Çevrim içi gerçekleştirilen imza törenine Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden katıldı. İmzalanan protokol ile her iki üniversite arasında gerçekleştirilecek eğitim, öğretim, kültür ve sanat faaliyetlerinde iş birliği çalışmalarının artırılması hedefleniyor.

Baun Ile Ankara Mgu Arasinda Is Birligi 2

Bir Çok Yetkili Katıldı

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Ankara Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Kurtaslan ve üniversite yetkilileri ile Necatibey Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. H. Hakan Okay’ın da hazır bulunduğu törende, protokolün kurumlar için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Baun Ile Ankara Mgu Arasinda Is Birligi 3

Ortak Projeler Yürütülecek

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu ve Rektör Prof. Dr. Erhan Özden, imzalanan protokolün, akademik alanda daha geniş bir perspektif sunacak iş birliklerine olanak sağlayacağını ifade etti. Ortak projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.

Haber: Muhammed Can Akyürek

BAÜN Biyotik Zararlı İmha Yöntemlerini Ele Aldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu