Gündem

BAÜN Biyotik Zararlı İmha Yöntemlerini Ele Aldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen "Biyotik Zararlıyı İmha Yaklaşımına Alternatif: Ekolojik Müdahale" konulu konferans gerçekleşti.

BAÜN Biyotik Zararlı İmha Yöntemlerini Ele Aldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü tarafından düzenlenen “Biyotik Zararlıyı İmha Yaklaşımına Alternatif: Ekolojik Müdahale” konulu konferans, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe, BAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Dilek Türker, Kepsut Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın, Genel Sekreter Yemliha Yanar, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Baün Biyotik Zararlı İmha Yöntemlerini Ele Aldı

Etkinlikte BAÜN Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Tülin Aşkun’un açılış konuşmasını yapmasının ardından, İstanbul Ticaret Üniversitesi Çevre ve Doğa Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İdris Oğurlu konuşmacı olarak yer aldı.

Prof. Dr. İdris Oğurlu, biyotik zararlıların imhasında ekolojik müdahalenin önemine vurgu yaparak, ekosistem dengesini koruyarak sürdürülebilir tarımın sağlanması gerektiğini belirtti.

Baün Biyotik Zararlı İmha Yöntemlerini Ele Aldı

Etkinlik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Tülin Aşkun tarafından Prof. Dr. İdris Oğurlu’ya teşekkür belgesi, plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.

Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu