Balıkesir Son Dakika HaberleriEğitim

BAÜN’de Klinik Bilimleri Konferansı İlk Kez Düzenlendi

Öğrenciler ve Uzmanlar Bir Araya Geldi: BAÜN'de 1. Ulusal Veteriner Klinik Bilimleri Konferansı yoğun ilgi gördü.

BAÜN’de Klinik Bilimleri Konferansı İlk Kez Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu tarafından düzenlenen 1. Ulusal Veteriner Klinik Bilimleri Konferansı, BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe; Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ziya İlhan, Veteriner Öğrenci Topluluğu Akademik Danışmanı Doç. Dr. İhsan Kısadere, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hüdayi Tanrıkulu, akademik ve idari personel ile Türkiye’de ve Kıbrıs’ta eğitim gören yaklaşık 400 öğrenci yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmalarının ardından, Prof. Dr. Göksel Ayalp ve Dt. Nuray Filiz tarafından 400 katılımcıya aynı anda “Hayvanlarda Diş Sağlığı” üzerine workshop eğitimi verildi. Etkinlik kapsamında ayrıca, Dr. Vet. Hekim Ahmet Sarıl tarafından kardiyovasküler sistem hakkında detaylı sunumlar gerçekleştirildi.

Baün'De Klinik Bilimleri Konferansı İlk Kez Düzenlendi

Bu özel konferans, öğrenci değişim hareketliliği programı kapsamında düzenlenerek veterinerlik alanında önemli bilgi paylaşımlarına ev sahipliği yaptı.

Muhammed Can Akyürek

BAÜN’de Bilimsel Vizyonu Güçlendiren Toplantı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu