EğitimGündem

BAÜN’de Bilimsel Vizyonu Güçlendiren Toplantı

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, üniversite bünyesindeki Enstitülerin Müdürleri ve Anabilim Dalı Başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

BAÜN’de Bilimsel Vizyonu Güçlendiren Toplantı

Baunde Bilimsel Vizyonu Guclendiren Toplanti 1
Baün’De Bilimsel Vizyonu Güçlendiren Toplantı

Bilimsel ve Akademik Çalışmalar Devam Edecek

Teknoloji Transfer Ofisi toplantı salonunda düzenlenen buluşmada, akademik personel ile bir araya gelen Rektör Oğurlu, bir çok konuda görüş alışverişinde bulundu. Toplantıya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl da katıldı. Rektör Oğurlu, Enstitüler bünyesinde yürütülen çalışmalarda emeği geçen akademisyenlere başarılar dileyerek, üniversitenin bilimsel ve akademik vizyonuna katkı sağlayan çalışmaların devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Mevcut Projeler Görüşüldü

Toplantıda, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Dilek Türker, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ziya İlhan ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bayram Şahin ile bir araya gelindi. Anabilim dalı başkanları da toplantıda hazır bulunarak, mevcut projelerin ve faaliyetlerin yanı sıra yeni eğitim-öğretim dönemi planlamaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Çalışmaları Değerlendirdiler

Rektör Yardımcıları da toplantıda önemli görevler üstlendi. Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl; akademik personelle bir araya gelerek, üniversitenin stratejik hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmaların değerlendirmesini gerçekleştirdi.

Rektörden Teşekkür

Toplantı sonunda, Rektör Oğurlu, katılımcılara teşekkür ederek, birlikte başarılı projelere imza atmanın önemine vurgu yaptı. Akademik bir atmosferde geçen buluşma, üniversitenin bilimsel çalışmalarına katkı sağlama adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Haber: Muhammed Can Akyürek

BAÜN’de Bilimsel Vizyonu Güçlendiren Toplantı

BAÜN’de İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli Gerçekleşti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu