Eğitimİlçe Haberleri

BAÜN’de İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli Gerçekleşti

Balıkesir Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü, "Cumhuriyetin 100. Yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli" düzenledi.

BAÜN’de İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli Gerçekleşti

Baunde Is Sagligi Ve Guvenligi Paneli Gerceklesti 1

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Salonu’nda gerçekleşen etkinlik, üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Baunde Is Sagligi Ve Guvenligi Paneli Gerceklesti 2

İş Sağlığı ve Güvenliği Çalışmalarına Tam Destek

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Avcıkurt, üniversite yönetiminin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki çalışmalara tam destek verdiklerini ifade ederek, panelistlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Baunde Is Sagligi Ve Guvenligi Paneli Gerceklesti 3

Bir Çok Öğretim Üyesi Panelde Bilgi Verdi

BAÜN İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Celalettin Çevik’in moderatörlüğünde düzenlenen panele; Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Emine Ayhan Akman, Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Banu Özden, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Cebrail Doğan ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Mahmut Çamlı konuşmacı olarak katılarak, güncel gelişmeler ve uygulamalar hakkında bilgi verdi. Etkinlik, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun panelistlere teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

Baunde Is Sagligi Ve Guvenligi Paneli Gerceklesti 4

Haber: Muhammed Can Akyürek

BAÜN’de İnovatif Fikirler Proje Pazarında Yarıştı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu