BakımBalıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Sağlık ve Güzellik Sırlarında Pembe Kuvars

Kalp çakrasını temsil eden, aşkın ve güzelliğin sembolü pembe kuvars taşı, enerjimiz ve güzelliğimiz üzerinde pek çok pozitif etkiye sahiptir.

Sağlık ve Güzellik Sırlarında Pembe Kuvars

Kalp çakrasını temsil eden, aşkın ve güzelliğin sembolü pembe kuvars taşı, enerjimiz ve güzelliğimiz üzerinde pek çok pozitif etkiye sahip. İşte Sağlık ve Güzellik Sırlarında Pembe Kuvars

Pembe kuvars taşı nedir?

Pembe kuvars taşı, barışın ve sevginin sembolüdür. Sevgi almanıza ve vermenize yardımcı olur. Kişinin sakin kalmasını ve kırgınlıklarını tedavi etmesini destekler. Sağlık problemleri ile uğraşan kişilere psikolojik destek ve enerji sağladığı görülmüştür. Ayrıca, stresi uzaklaştırması nedeniyle sağlığı ve gençliği korur. Ametist taşı ile birlikte kullanılması halinde daha yüksek performans ve enerji gösterecektir.

1. Banyoda kullanımı

Banyo suyunuzu pembe kuvars taşı ile enerji yükleyebilirsiniz. Küveti doldurup içinde bir süre pembe kuvars bekletmeniz halinde, kristal, suyun titreşimini ve enerjisini değiştireceği için banyo suyunuzun iyileştirici ve yatıştırıcı etkisi artacaktır. Kan dolaşımı hızlandırma etkisinden dolayı cildiniz daha nemli ve canlı olacaktır. Düzenli olarak pembe kuvars kullanılması durumunda cilt rahatsızlıkları, selülit, çatlak ve cilt kuruluğu problemleri tedavi edilebilir.

İlgili Makaleler

Sağlık Ve Güzellik Sırlarında Pembe Kuvars

2. Cilt bakım ürünlerinde kullanımı

Pembe kuvarsın cilt bakımında en yaygın kullanım şekli olan rollerlar ve gua shalardan bahsetmek istiyorum. Kullandığınız yağları, nemlendiricileri ve kağıt maskeleri yaymak için kullanabileceğiniz pembe kuvars kristali ile akupunktur noktalarına basınç uygulayarak cilt gençliğini de destekleyebilirsiniz. Ciltte oluşan ödemin atılmasına yardımcı olan, ince kırışıklıkların açılmasını sağlayan, sivilce oluşumunu engelleyen, kan dolaşımını hızlandırarak kolajen üretimini arttıran pembe kuvars taşı, cilt bakımında olmazsa olmazlar arasındadır.

3. İçme suyunda kullanımı

İçme sularına kristaller ile enerji yüklemek de aynı şekilde, en yüksek faydayı sağlamak için kullanılan yöntemlerden biri. Kristal şu şişelerinin bu kadar popülerleşmeye başlamasının nedeni de bu. İyileştirici ve enerji düzenleyici kristaller ile vücut sağlığını korumak mümkün oluyor. Kristal su şişesi bulamamanız halinde, cam su şişesinin içinde bir süre kristalinizi bekletebilirsiniz.

Söylediğim gibi, siz kristali değil, kristal sahibini seçiyor. Pembe kuvars beni her kristal alışverişimde çağırdığı gibi belki sizin de kendinizle özdeşleştireceğiniz bir kristal vardır. Bir dükkana gidip kendi kristalinizi seçin ve enerjinizi düzenlemesine izin verin. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

 

Haber Merkezi

Doğal taşlar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu