Gündemİlçe Haberleri

BAÜN’de Enerji Verimliliği İçin Yeni Çalışma

Balıkesir Üniversitesi'nin enerji yönetimi birimi, kamu kaynaklarının verimli kullanılması ve enerji maliyetlerinin azaltılmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

BAÜN’de Enerji Verimliliği İçin Yeni Çalışma

Baunde Enerji Verimliligi Icin Yeni Calisma 1

Koordinatörden Brifing

Balıkesir Üniversitesi Enerji Yönetimi Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Yusuf Yıldız, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya koordinatörlük çalışmaları ve kamu binalarında enerji maliyetlerinin azaltılmasına yönelik yapılan faaliyetler hakkında brifing verdi.

Enerji Tasarrufu Hedefleri

04/11/2023 tarihli ve 2023/15 sayılı Cumhurbaşkanı Genelgesi doğrultusunda, kamu binalarında enerji tasarrufu hedeflerine ulaşılması için alınabilecek tedbirler ve Enerji Yönetimi Koordinatörlüğü’nün gelecek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Bu çerçevede asgari %30 enerji tasarrufu hedefinin gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

İlgili Makaleler

Üniversite Yönetiminden Destek

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı Enes Bilgon’un da katıldığı bilgilendirme toplantısında, üniversite yönetimi olarak enerji verimliliği konusundaki çalışmaları desteklediklerini belirten Rektör Oğurlu, Enerji Yönetimi Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Yusuf Yıldız ve ekibine teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Bülten

Hakyemez: ‘Yenilenebilir Enerjide Yatırım Artışı Bekleniyor’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu