Eğitimİlçe Haberleri

Lise Öğrencileri Üniversiteyi Rektör Boz’dan Öğrendi

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, "Kariyer Rotası: Üniversite Tercihinde Geleceği Planlama" temalı seminerde Enerjisa Bandırma Fen Lisesi ve Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Lise Öğrencileri Üniversiteyi Rektör Boz’dan Öğrendi

Lise Ogrencileri Universiteyi Rektor Bozdan Ogrendi 1
Lise Öğrencileri Üniversiteyi Rektör Boz’Dan Öğrendi

Bir Çok Katılımcı Yer Aldı

Öğrenci Yaşam Merkezi Gri Salon’da gerçekleşen seminerde Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dekan Vekili Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz Çakır ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Aktan da konuşmacı olarak yer aldı. Seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Genel Sekreter Vekili Faruk Küçük ile akademik ve idari personel de katılım gösterdi.

Lise Ogrencileri Universiteyi Rektor Bozdan Ogrendi 2
Lise Öğrencileri Üniversiteyi Rektör Boz’Dan Öğrendi

Seminerde Bilgi ve Deneyim Paylaşımı

Rektör Prof. Dr. İsmail Boz, konuşmasına gençlerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek başladı. Üniversite tercihi ve meslek seçimi konularında öğrencilere bilgi ve deneyimlerini paylaşan Boz, seçtikleri mesleklerin hayatlarının devamını büyük ölçüde etkileyeceğini vurguladı. Öğrencilere gelecekleri için hedef belirlemeleri tavsiyesinde bulunan Rektörümüz, seminerde kendi eğitim ve meslek hayatından örnekler de sundu ve soru cevap bölümünde öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Lise Ogrencileri Universiteyi Rektor Bozdan Ogrendi 3
Lise Öğrencileri Üniversiteyi Rektör Boz’Dan Öğrendi

Araştırma Görevlileri Soruları Yanıtladı

Seminerin ardından öğrenciler, Öğrenci Yaşam Merkezi Fuaye Salonu’nda Araştırma Görevlilerine bölüm ve programlar hakkında sorular yöneltti. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin öğrencilerle buluşma etkinliği, gençlerin üniversite tercihleri ve kariyer planları konusunda daha bilinçli ve doğru kararlar almalarına katkı sağladı.

Haber: Bülten

2024 Yılı YDS başvuruları başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu