SporGündem

Bayanlar Fark Attı

BAYANLAR FARK ATTI 

 

Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı, ilk yarısını golsüz kapattığı maçta Kanalboyu Nilüferspor’u ikinci yarıda Ayşe, Merve Aker ve Ebru’nun golleri ile 3-0 mağlup ederek üç puana uzandı.

 

Bayanlar futbol 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor bayan futbol takımı Kanalboyu Nilüferspor ile Belediyespor Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. İlk yarıda rakibi karşısında etkisiz görünen temsilcimiz ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. İlk yarıda rakip Kanalboyu Nilüferspor , Gizem, Selinay ve Yaren ile bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz, 61 de golcüsü Ayşe ile öne geçti. Ayşe bu dakikada ceza sahası dışında topla buluştu ve sert vurdu top kaleci Serenay’ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu 1-0..Golden sonra daha etkili olan Büyükşehir Belediyespor yaptığı yazılı açıklamada ;’’,70 de Merve Aker ceza sahasına girdi ve kalecinin sağından topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı. 78 de bu kez sahanın etkili isimlerinden Ebru orta sahadan kaptığı topla rakip yarı alanı geçti ceza sahasına girdi ve plase ile topu kalecinin bakışları arasında ağalara gönderdi ve sonucu ilan etti 3-0..Temsilcimiz bu sonuçla üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Maç sonrası değerlendirme yapan antrenör Nahit Özdayı, “Rakibimize ilk yarıda baskı kuramadık. Çok top kaybettik. Onlar ilk yarıda daha etkili ve iyi futbol oynadılar. Buldukları pozisyonları değerlendirseler maçın sonucu daha farklı olurdu. Ama biz ikinci yarıda üstündük. Farka gitti. Bu maçta ki hatalarımızı tespit ettik. İleride daha iyi olacağız. Kazandığımız için mutluyum” dedi.

 

HAKEMLER: Ahmet Günerli, Turgut Öztürk, Fikriye İşbilen

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Sevgi, Tuğçe, Ekin, Ebru, Sevgi Öztürk(Pelin), Merve Aker, Sevilay, Yağmur, Ayşe, Merve Özdemir(Sultan), Şeyma(Buse)

KANALBOYU NİLÜFERSPOR: Serenay, Damlasu, Güler, Şeyma(Beyza), Beril, Fatmanur, Gizem, Yaren, Rabia(Dilara), Selinay(İrem)

GOLLER: Dk. 61 Ayşe, Dk.70 Merve Aker, Dk.78 Ebru’

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu