Gündemİlçe HaberleriSpor

Baynet İnşaat Balıkesirspor Taraftarına Seslendi

Baynet İnşaat Balıkesirspor taraftarına seslendi. Baynet İnşaat Balıkesirspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 31. haftasında 9 Nisan Pazar günü AFC Kablo Kanalları Uşakspor A.Ş. ile deplasman da oynayacak. İki takımında ligdeki kaderini belirleyecek hayati bir karşılaşma olacak.

 

Baynet İnşaat Balıkesirspor taraftarına seslendi. Taraftarlarından destek istedi. Baynet İnşaat Balıkesirspor , takımımızın taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyduğu bir karşılaşma olacak.

”Yüksek Riskli” Kategoriyi Kabul Etmiyoruz

 

Öncesinde Uşak İl Güvenlik Kurulu bir araya geldi. AFC Kablo Kanalları Uşakspor A.Ş. ve Baynet İnşaat Balıkesirspor’umuz arasında oynanacak müsabakayı ‘Yüksek Riskli’ kategorisinde değerlendirdiğini ilettiğini söyledi.

Bu Kararı Kınıyoruz

 

Açıklamasına ”Deplasman tribününe taraftarlarımızın alınmamasına yönelik kararı verdi. Bu kararı manidar buluyoruz. Bununla birlikte  AFC Kablo Kanalları Uşakspor A.Ş. lehine oldu. Saha dışında avantaj sağlama girişimini şiddetle kınıyoruz.’’ dedi.

Her Zaman Mücadelemizi Sahada Verdik

 

Baynet İnşaat Balıkesirspor karşılaşmadan çıkacak sonuca gölge düşmemesi adına alınan bu kararın tekrar gözden geçirilmesini istedi.  Baynet İnşaat Balıkesirspor, ” Hakkımız olan sonucu hiçbir zaman masa başında almadık. Her zaman sahada mücadelemizle aldık. Bu yüzden almaya da devam edeceğimizi daha güçlü bir şekilde belirtiyoruz.” dedi.

Haber : Elif Şahin

Daha fazla haber için tıklayın…

Daha fazla spor haberi için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu