Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemYaşam

Bebeğiniz İçin Hatıralık Fikirleri

Bebeğinizin ileride bakıp saklayabileceği güzel hatıralar bırakmayı kim istemez ki? Bebeğinizin hayatının ilk zamanlarını ölümsüzleştirmek için farklı olduğu kadar etkileyici fikirlere göz atın. İşte Bebeğiniz İçin Hatıralık Fikirleri

 

Bebeğiniz İçin Hatıralık Fikirleri

Dünyaya yeni bir insan getirmenin mucizesi elbette ömür boyu unutulamayacak bir tecrübe fakat bunu daha güzel hatırlamak ve bir yaşamın başlangıcını ölümsüzleştirmek mümkün. Bebeğiniz İçin Hatıralık Fikirleri sizlerle

İlgili Makaleler
Nostalji yaratabilirsiniz

Bebeğinizin ilk giysisi, o minicik ayakkabıları, elinden düşürmediği oyuncağı, emziği, ilk fotoğrafı… Saklamak istediğiniz birçok şeyi bir tablo haline getirip koruma altına alabilirsiniz.

Her yaş iz bırakır

Bir bebeğin elinin sevimliliğine kimse karşı koyamaz. O küçücük elleri hep hatırlamak için çıkardığınız el izlerinden bir tablo yapabilirsiniz. Ayrıca her doğum gününde bunu tekrarlamanız oldukça duygusal bir hediye yaratabilir.

Hep el ele

Bebeğinizin elini ilk günden beri tutan ellerin onu hiç bırakmayacağının bir nişanesi olarak aile boyu yapacağınız el izi tablosu oldukça anlamlı olabilir.

Kucağınıza aldığınız ilk an gibi

Bebeğinizi ilk tuttuğunuz anı sonsuza dek hatırlamak ister misiniz? Bebeğinizin doğum boyu ve kilosuna göre ilk kıyafetleriyle yapılan bu hatıra ayıcıkları tam da bunu sağlıyor.

Hatırlara sarılarak uyusun

Bebeğiniz hızlıca büyürken birçok kıyafeti de aynı hızda eskitecektir. Ayrıca bütün bu sevimli giysileri saklama isteğini çok daha güzel bir şeye çevirebilirsiniz. Eski kıyafetlerden alacağınız parçalara yapacağınız battaniye size birçok anıyı aynı anda saklama imkânı sağlar.

Dünyaya ilk ayak basışı

Bebeğiniz hem gerçek hem mecaz anlamda ayakları üzerinde durmayı öğrendikçe dünyada sizden mutlusu olmayacak. Bu müjdeli haberi ölümsüzleştirmek için çıkaracağınız bir ayak izi sizi her zaman bu mutlu ana geri döndürecektir.

 

Ayrıca buraya da göz atabilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğin derlemesinde hthayat'ın katkıları bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu