Gündem

BGYC’den Tümgeneral Alkan’a Ziyaret

Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan’ı ziyaret etti. BGYC’den Tümgeneral Alkan’a Ziyaret

BGYC’den Tümgeneral Alkan’a Ziyaret

Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Balıkesir’de İHA-SİHA ve pek çok gelişimin ve değişimin öncülüğü ile güçlü bir güvenlik ağının Balıkesir’deki izleri konuşuldu.

BGYC Başkanı Semra Aman Akyürek ziyarette BGYC’nin çalışmalarını anlattı. Yakın zamanda Bağımlılıkla mücadele konusunda yürüttükleri yarışmanın ödül törenine hazırlandıklarını belirtti. İçişler Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığının öncülük ettiği Valilik ve Balıkesir’de ki ilgili kurumlar tarafından ortaklaşa ve İl Milli Eğitim BGYC arasında yapılan işbirliği ile ortaya çıkan yarışma ve sonuçlar yakın zamanda ödül töreniyle taçlandırılacak. Gençler için gençlerin bilinçlendirilmesine olanak tanıyan Bağımlılıkla Mücadele yarışmasında toplam 6 öğrenci ödül sahibi olacak.

Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti olarak Devrim Derin, Vildan Öztürk, Kamil Akyürek’inde eşlik ettiği ziyarette, Tümgeneral Alkan, Jandarma Bölgesindeki çalışmalara değindi. Karşılıklı sohbetle geçen ziyaret nedeniyle Alkan BGYC’ye teşekkür ederken BGYC Heyeti şehre yeni gele Alkan’a “Yeni göreviniz hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

 

 

Haber Merkezi

BGYC, STK Medya Buluşmalarıyla Balıkesir’in Kültürel Çeşitliliğine Işık Tutuyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu