Gündemİlçe Haberleri

Bu Güzellik Halis Mi

Yılmaz ” Bu güzellik halis mi ? ” . Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz sosyal medyadan Togg heyecanını paylaştı.

 

Yılmaz ” Bu güzellik halis mi ? ” Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilk Togg sürüş deneyimini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte yaptı.

 

O anları Yılmaz; “Bu güzellik halis mi? Anadolu Ateşi sana çok yakışıyor. ” notuyla paylaştı. Togg ile yaptığı paylaşımın altına yorumlar geldi. Yapılan yorumda ”Başkanım sende bir tane al yakışır.”  yorumu dikkat çekti.

 

 

Ey

Tt 4

 

Dddd 4

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Togg Hakkında

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu veya kısaca Togg, Türkiye merkezli bir otomobil üretici şirkettir. Şirket, fikrî mülkiyet haklarına sahip olduğu ilk otomobilini 29 Ekim 2022 seri üretime hazır hâle geldi. Yapılan bir araştırmaya göre aracın maliyetinin Eylül 2022 itibarıyla 750 bin Türk lirası olduğu tahmin edilmektedir. Ayrıca 14 Mart 2023’te aracın başlangıç fiyatı 953 bin Türk lirası olarak açıklandı.

 

Balıkesir Hakkında

Balıkesir, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık on yedinci şehri. Marmara Bölgesi’nin Güney Marmara Bölümü’nde yer alır. Topraklarının bir kısmı ise Ege Bölgesi’ndedir. Marmara hem de Ege Denizi’ne kıyısı vardır. Bununla beraber Türkiye genelinde ise iki deniz ile komşu olan sadece 6 il vardır. Ayrıca İl, Kuzeybatı Anadolu’da bulunmaktadır. Doğusunda Bursa ve Kütahya illeri, güneyinde Manisa ve İzmir illeri hem de batısında Çanakkale ili vardır. Ayvalık ilçesinden de Yunanistan’ın Midilli Adası’na komşudur.

2019 Yılı verilerine göre nüfusu 1.228.620’dir. Ayrıca İlin yüzölçümü 14.583 m²’dir. Böylece İlde km²’ye 82 kişi düşmektedir. Yoğunluğun özellike en fazla olduğu ilçe, 254 kişi ile Karesi’dir. Bununla beraber İlin denizden yüksekliği 145 metredir. 2016 yılında TÜİK verilerine göre 20 ilçe ve belediye, bu belediyelerde toplam 1129 mahalle bulunmaktadır.

2019 Yılı verilerine göre nüfusu 1.228.620’dir. İlin yüzölçümü 14.583 m²’dir. Ayrıca İlde km²’ye 82 kişi düşmektedir.  Bununla beraber yoğunluğun en fazla olduğu ilçe, 254 kişi ile Karesi’dir. İlin denizden yüksekliği 145 metredir. 2016 yılında TÜİK verilerine göre 20 ilçe ve belediye, böylelikle bu belediyelerde toplam 1129 mahalle bulunmaktadır.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu