Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye Belediyesi Mahsur Kalanlara Yetişti

Burhaniye Belediyesi Mahsur Kalanlara Yetişti

Yoğun yağmur yağışına maruz kalan Burhaniye ilçesinde belediye ekipleri, kırsal mahallelerde mahsur kalan çiftlik hayvanlarını kurtardı.

İlçede yaşanan aşırı yağmur sonrası, kırsal mahallelerde dere ve yağmur suyu kanallarının taşması sonucu bazı ve evleri ve çiftlikleri su bastı. Hayvanları mahsur kalan çiftlik sahiplerinin imdadına Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yetişti. Yaşanan mağduriyet sonrası ekipler soruna anında müdahale ederek taşkın sularını temizledi.

Ekipler, Anında Müdahale Etti

Kızıklı ve Börezli kırsalında bulunan toprağın suya doyması nedeniyle zeytinlik ve arsalarda yüksek su birikintileri yaşandı. Bu arada, bir çok çiftliğin yolları kapandı. Evleri ve hayvanları mahsur kalan çiftlik sahiplerinin imdadına Burhaniye Belediyesi yetişti. Birikmiş sel sularının arındırılmasını sağlayan ekipler mağdur olan vatandaşların ulaşımını açtı. Bunlara ilaveten, diğer kırsal mahallelere ulaşım sağlanan yollardaki toprak kaymaları kapanan yollar ve sellerin oluşturduğu yol yarıklarına da müdahale ettiler.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu