Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de Atatürk Takvimleri Vatandaşları Bekliyor

Burhaniye Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarıyla donatılmış 2024 yılı duvar takvimlerini hazırlayarak esnafa dağıttı. 

Burhaniye’de Atatürk Takvimleri Vatandaşları Bekliyor

Burhaniyede Ataturk Takvimleri Vatandaslari Bekliyor 1
Burhaniye’De Atatürk Takvimleri Vatandaşları Bekliyor

“Yılbaşı hediyemiz olarak sunuyoruz”

Atatürk’ün anısına her yıl düzenlenen ve yeni yılda dağıtılan takvimler, Burhaniye halkı tarafından büyük bir beğeni ve gurur ile karşılanıyor. Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Her yıl Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en etkileyici fotoğraflarıyla hazırladığımız duvar takvimlerimizi, Cumhuriyet’e ve Atatürk’e bağlı Burhaniye esnafımıza ve halkımıza yılbaşı hediyemiz olarak sunuyoruz.” dedi.

Burhaniyede Ataturk Takvimleri Vatandaslari Bekliyor 2

“Yüreği Atatürk aşkı ile yanıp tutuşan vatandaşlarımıza armağan ediyoruz”

Belediye Başkanı Deveciler, açıklamalarında şunları ekledi: “Zaman, her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gösterdiği gibi, yeni yıl takvimlerimizi de Atatürk’ümüze ve Cumhuriyet’e bağlı, yüreği Atatürk aşkı ile yanıp tutuşan vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Yeni yılın tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve aydınlık günler getirmesini diliyorum.”

Burhaniyede Ataturk Takvimleri Vatandaslari Bekliyor 3

Belediye Binasından İsteyen Vatandaşlar Temin Edebilecek

Atatürk resimli takvim Zabıta Müdürlüğü personeli ve Belediye Başkanı Deveciler tarafından yapılan dağıtımların yanı sıra, vatandaşlar da Belediye Hizmet Binası Halk Masası’ndan takvimlerini temin edebiliyor.

Haber: Alper Çobanoğlu

Bakan Yerlikaya’dan Atatürk Paylaşımı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu