Yaşamİlçe Haberleri

Burhaniye’de Konteynerler Yüz İfadeleriyle Dikkat Çekiyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen "Daha Temiz Bir Burhaniye" kampanyası kapsamında, çöp konteynerlerinde değişim çalışmalarına başlandı.

Burhaniye’de Konteynerler Yüz İfadeleriyle Dikkat Çekiyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Daha Temiz Bir Burhaniye” kampanyası kapsamında, çöp konteynerlerinde değişim çalışmalarına başlandı. Belediye ekipleri, periyodik ve planlı bir şekilde ilçe genelinde çöplerin toplanmasından cadde ve sokak temizliğine, yağmur suyu kanalları ile dere temizliğine kadar geniş kapsamlı temizlik hizmetleri sunuyor.

Burhaniye'De Konteynerler Yüz İfadeleriyle Dikkat Çekiyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre temizliği ve vatandaş sağlığına odaklanarak, kullanılmış ve eskimiş çöp konteynerlerini inceleyerek yenileme çalışmalarına başladı.

Belediye, aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda başlattığı projede çöp konteynerlerinin üzerine yerleştirdiği farklı yüz ifadeleri ile çöplerin düzenli bir şekilde atılmasına dikkat çekmişti.

Burhaniye'De Konteynerler Yüz İfadeleriyle Dikkat Çekiyor

Bu kapsamda, IMKO Sitesi’nde başlayan çöp konteyneri değişimi, yerinde yapılan incelemeler ve vatandaşlardan gelen şikayetlerin değerlendirilmesiyle ilçe genelinde devam edecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp konteynerlerini periyodik olarak yıkayarak dezenfekte ederken, kullanılamaz duruma gelen konteynerleri yenileriyle değiştirerek çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor. Bu çalışmalar, hem çevre bilinci oluşturmayı hem de ilçenin temizliğine katkı sağlamayı amaçlıyor.

 

 

Haber: Bülten

Balıkesir’de Çocuk Evleri Hizmetleri İncelendi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu