Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de Mobilya Mağazası Küle Döndü

Burhaniye’de Mobilya Mağazası Küle Döndü. Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, sabahın erken saatlerinde çıkan yangında bir mobilya mağazası küle döndü. Yangın sırasında mağazanın önünde duran bir kamyonet ile tekne de zarar gördü.

 

≪Yoastmark Class=

Burhaniye’de Mobilya Mağazası Küle Döndü. Edinilen bilgiye göre, saat 3.45 sırasında Kuvvayı Milliye Anıtı yanında Yalçın Doğan’a ait 3 katlı mobilya mağazasında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Burhaniye Grup Amirliği ekipleri gitti. 1,5 saatlik müdahalenin sonunda yangını kontrol altına aldı.

 

Balıkesir'In Burhaniye Ilçesinde, Sabahın Erken Saatlerinde Çıkan Yangında Bir Mobilya Mağazası Küle Döndü. Yangın Sırasında Mağazanın Önünde Duran Bir Kamyonet Ile Tekne De Zarar Gördü.

 

Yangında 3 katlı mağaza küle dönerken, mağazanın önünde bulunan bir kamyonet ile bir tekne de zarar gördü. Çok hızlı geliştiği kaydedilen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

 

Burhaniyede Mobilya Magazasi Kule Dondu 2

 

Burhaniye Hakkında

Burhaniye, Balıkesir ilinin Ege Denizi kıyısında bulunan bir ilçesidir. Kuzey Ege olarak tanımlanan bölge coğrafyası içindedir. Ayrıca ağırlıklı olarak zeytinyağı üretimine yönelik zeytincilik ve iç turizm merkezidir. Çanakkale-İzmir Karayolu (E87) ilçe merkezinden geçer.Ege Bölgeside yer alan ilçe, kuzeyde Kazdağı güneyde Madra Dağı arasında kalan Edremit Körfezi bölgede bulunur. İlçe merkezi ve ilçenin kuzeyi, Edremit Kıyı Ovasının güneyinde bulunur. Ayrıca İlçenin, geri kalanı Madra Dağının kuzeyi ve dağın denize doğru uzanan alçak tepelerinin üzerindedir. Kıyıda bulunan Bağlar Burnu ise ilçenin güneybatı sınırıdır. İlçenin başlıca akarsuları Havran Çayı ve Karınca Çayıdır. İlçenin güney ve güneybatısında Madra Dağlarının kıyıya doğru alçalan Peneplen alanlarının faylarla kaplı olması ilçe merkezinin etrafının 1. derecede deprem merkezi kuşağında yer almasına neden olmuştur. Bununla birlikte 2011 yılı 18 Nisan’da gerçekleşen 2,6 büyüklüğündeki deprem, bölgenin sismik hareketliliğin bir göstergesidir.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu