Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’ye AVM Geliyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Şehre Yeni Bir Alışveriş ve Eğlence Merkezi Müjdesini Verdi

Burhaniye’ye AVM Geliyor

Burhaniyeye Avm Geliyor 1
Burhaniye’Ye Avm Geliyor

Başkan Deveciler Detayları Paylaştı

Burhaniye’nin sosyal ve ekonomik dokusuna önemli bir katkı sağlayacak dev bir alışveriş ve eğlence merkezi projesi hayata geçiriliyor. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, şehrin kalbinde yer alacak olan bu projeyle ilgili detayları paylaştı.

29.000 Metrekarelik Bir Alanda İnşa Edilecek

Deveciler, yaptığı açıklamada, Burhaniye Devlet Hastanesi’nin yanında 29.000 metrekarelik bir alanda inşa edilecek olan alışveriş merkezinin, dünya markalarına ev sahipliği yapacak mağazaları, lezzetli yemek seçenekleri sunan restoranları, eğlenceli etkinlik alanları ve modern sinema salonlarıyla şehir halkını buluşturacağını ifade etti.

“Burhaniye ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak”

Deveciler “Bu proje ile hemşerilerimizin çevre ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarına inanıyoruz. Ayrıca, Burhaniye ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak ve gençlerimize istihdam imkanı sunacak” diyen Deveciler, projenin şehrin sosyal ve ekonomik yapısını olumlu yönde etkileyeceğini vurguladı. Projenin, şehrin alışveriş ve eğlence ihtiyaçlarını karşılayacak modern bir mekan olacağını belirten Deveciler, aynı zamanda şehre gelen ziyaretçilere de cazip bir alışveriş ve eğlence alternatifi sunacaklarını dile getirdi.

Haber: Bülten

Beşiktaş Tutkusu Burhaniye’de Yaşıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu