Gündem

Çağlayan Adliyesi Önünde Silahlı Saldırı

İstanbul'da bugün Çağlayan Adliyesi önünde bugün silahlı saldırı gerçekleşti. Olayda, 3 polis memuru toplan 6 kişi yaralanırken, acil sağlık ekipleri ve polis birimleri hızla olay yerine sevk edildi.

Çağlayan Adliyesi Önünde Silahlı Saldırı

Caglayan Adliyesi Onunde Silahli Saldiri 1

Üst Düzey Önlemler Alındı

Silahlı saldırı sonrası Çağlayan Adliyesi’nin çevresinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Adliyeye giriş ve çıkışlar kapatılırken, bölgedeki polis ekipleri büyük bir titizlikle güvenlik sağlama çalışmalarına devam etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Başsavcı vekilleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kalabalık Panik İçinde Dağıldı

Olay anına dair görüntüler, kameralar tarafından kaydedilirken, kalabalığın panik içinde dağıldığı ve güvenlik güçlerinin vatandaşları daha güvenli alanlara yönlendirdiği görüldü. Şehrin merkezinde meydana gelen bu olay, İstanbul halkında endişe ve tedirginlik yaratırken, yetkililer saldırının ardındaki detayları belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakan Yerlikaya’dan Açıklama

Yerlikaya sosyal medya hesabından olayla ilgili detayları paylaştı. Yerlikaya “Bugün saat 11.46’da İstanbul Çağlayan Adliyesi C Kapısı önündeki kontrol noktasına saldırı girişiminde bulunulmuştur. 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilmiştir. 3’ü polis memuru olmak üzere 5 kişi yaralanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber: Bülten

Bakan Yerlikaya: Kilise Saldırısında Cinayet Zanlısı 2 Kişi Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu