İlçe HaberleriSiyaset

CHP Adayları Akın ve Şehirli Balıkesir Halkıyla İftar Sofrasında Buluştu

CHP'nin Balıkesir Büyükşehir ve Altıeylül Belediye Başkan adayları Ahmet Akın ve Hakan Şehirli, seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

CHP Adayları Akın ve Şehirli Balıkesir Halkıyla İftar Sofrasında Buluştu

Chp Adaylari Akin Ve Sehirli Balikesir Halkiyla Iftar Sofrasinda Bulustu 1
Chp Adayları Akın Ve Şehirli Balıkesir Halkıyla İftar Sofrasında Buluştu

Balıkesir’in Geleceği İçin Vaatlerini Paylaştılar

Son olarak, pazar günü gerçekleşen iftar programında Dinkçiler’de vatandaşlarla buluşan ikili, semah müzikleri eşliğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve halkın yoğun ilgisini gördü. CHP Milletvekili Serkan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın ve Altıeylül Belediye Başkan adayı Hakan Şehirli, vatandaşlara hitap ederek Balıkesir’in geleceği için önemli vaatlerde bulundular. Özellikle, insanların ötekileştirilmediği, sosyal hizmetlerin sürdürüleceği ve istihdam ile iş olanaklarının genişletileceği bir Balıkesir vizyonunu vatandaşlarla paylaştılar.

Chp Adaylari Akin Ve Sehirli Balikesir Halkiyla Iftar Sofrasinda Bulustu 2

İkiliye Büyük İlgi

İftar sonrasında göçmen konutlarına geçen Akın ve Şehirli, burada da vatandaşlarla buluştu ve desteklerini aldılar. Ardından NEF bölgesini ziyaret eden ikili, gençlerin ve ailelerin büyük ilgisiyle karşılaştı ve belediye sonuçlarını erken açıklama konusunda umut verici bir tablo çizdi. Akın ve Şehirli, daha önce ziyaret ettikleri Yakupköy mahallesine tekrar giderek köylülerle bir araya geldiler. Mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan adaylar, CHP bayraklarıyla süslenen mahallede miting havasında geçen bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Haber: Bülten

Ahmet Akın;”2019’da Mansur Yavaşa Yapılanların Aynısını Ben Yaşıyorum”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu