Eğitimİlçe Haberleri

Manevi Değerlerle İletişim Köprüsü Kuruluyor

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ramazan ayında paylaşma, dayanışma ve yardımlaşma gibi önemli değerleri vurgulayarak birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla öğrenciler ve yöneticileri bir araya getirmeye devam ediyor.

Manevi Değerlerle İletişim Köprüsü Kuruluyor

Manevi Degerlerle Iletisim Koprusu Kuruluyor 1

Öğrencilerle Yöneticiler Arasında İletişim Kuruluyor

Bu anlamlı etkinlikler, öğrencilerle yöneticilerin bir araya gelmesine olanak sağlayarak birbirlerini daha iyi anlamalarına ve sağlam ilişkiler kurmalarına yardımcı oluyor. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı önderliğinde gerçekleşen etkileşimlerde, yöneticiler öğrencilerin ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak onlara destek olabilecekleri yolları daha kolay keşfediyorlar.

Ramazan’ın Huzurunu Birlikte Yaşadılar

Bu kapsamda, T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya gelen eğitim ailesi, manevi değerleri ön plana çıkaran bir iftar yemeği düzenledi. İftar yemeği boyunca öğrencilerle keyifli sohbetler gerçekleştirilerek Ramazan’ın huzurlu atmosferi paylaşıldı.

Öğrencilerin Sesi Dikkate Alınıyor

İftar sonrası ise, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle samimi bir çay saati etkinliği düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğrencilerin sorularını cevaplayarak önerilerini dinledi. Bu etkinlik, öğrencilerin ihtiyaçlarının ve beklentilerinin daha iyi anlaşılmasını sağlayarak okul politikalarının ve uygulamalarının iyileştirilmesine katkıda bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’dan Mesaj: Öğrencilerle İş Birliği Önemli

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, etkinlikler hakkında şu sözleri dile getirdi: “Öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz tüm etkinlikler, karşılıklı iletişimi güçlendirerek okul ortamında olumlu bir kültür oluşmasını destekliyor. Bu tür etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesi, okulun daha demokratik ve katılımcı bir yapıya sahip olmasına yardımcı olurken en kıymetlilerimiz olan gözbebeğimiz öğrencilerimizle buluşarak daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamı oluşturmak için onlarla iş birliği yapmamızı sağlıyor.

Haber: Bülten

MEB Gastronomi Festivali Balıkesir Etabı 16 Nisan 2024’te

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu