İlçe HaberleriGündemSiyasetTürkiye Gündemi

CHP Altıeylül Bahçelievler

CHP Altıeylül Bahçelievler’de Çalışma Yaptı. CHP Altıeylül ilçe örgütü, Bahçelievler Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü. Ev ziyaretleri yapan CHP Altıeylül örgütü mahalle sakinleri ile birebir iletişim kurdu.

 

 

CHP Altıeylül ilçe örgütü tarafından gerçekleştirilen bu saha çalışmaları, hız kazandı. Ayrıca örgüt ziyaretlerinde, parti üyeleri mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi. Ev ziyaretlerinde aynı zamanda, CHP’nin seçim programı ve hedefleri hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

Chppp

Ayrıca Altıeylül örgütü tarafından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “CHP Altıeylül ilçe örgütünün Bahçelievler Mahallesi’ndeki saha çalışmaları olumlu sonuç aldı. Dahası mahalle sakinleri tarafından da olumlu karşılandı. Mahalle sakinleri, CHP’nin gerçekleştirdiği bu çalışmaların kendileri için önemli olduğunu ve seçimler öncesinde CHP‘nin çalışmalarını daha yakından takip etmek istediklerini ifade ettiler ”denildi.ü

Topluuuu

Haber: Muhammed Can Akyürek

Örgüt;

En genel anlamıyla, insanların tek başlarına gerçekleştiremeyecekleri ortak amaçlarına ulaşmak için oluşturdukları, Türkçede “teşkilat ve “organizasyon” diye de isimlendirilen sosyal (toplumsal) varlık, sistem veya yapılardır.

Örgüt yapıları;

Örgütlerin yapısı; karmaşıklık, biçimsellik ve merkezileşme olmak üzere üç temel ögeden oluşmaktadır (Robbins, 1994). Karmaşıklık, bir örgütün yatay, dikey ve coğrafi farklılaşma derecesiyle ilgilidir. Bir örgüt bu üç boyutta ne kadar farklılaşmış ise, o kadar karmaşıktır.

Örgüt için kültür;

Örgüt kültürü, toplum kültürünün bir alt kültürüdür. Dolayısıyla örgüt kültürü, bir örgütün içinde yer alan bireylerin davranışların yönlendiren normlar. Davran ve de erler, inançlar ile al kanl klar sistemdir.

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu