GündemSiyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Sırtımda Hançerlerle Seçime Girdim”

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci yüzyılda demokrasi ve birlik kurultayı" sloganı ile bugün gerçekti. Ayrıca, yarın da Ankara Spor Salonu'nda parti meclise oylanacak.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Grup Başkanı Özgür Özel’in yarışına sahne olacak kurultayda bugün genel başkan, yarın yeni parti yönetimi belirlenecek. CHP Kurultayında açıklamalarda yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, “Sırtımızda hançerlerle seçime girdim” dedi.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Sırtımda Hançerlerle Seçime Girdim”

1367 Delege Sandık Başında Yer Alacak

CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı bugün başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun divan başkanlığını yapacağı kurultayda, 1367 delege bugün genel başkanı seçmek için sandık başına gidecek.  Kurultayda ilk gün genel başkanlık yarışı oldu. İkinci gün ise parti meclisi oylanacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Konuşmasından Satır Başlıkları;

Kılıçdaroğlu: En Büyük Değişimi Yaşayan Parti Chp’dir.

CHP Genel Başkanı Kurultay’daki konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Ben dahil hiç kimse kendisini partinin üstünde asla göremez.

Sevgili örgütüm, biliyorum sizleri zaman zaman üzdüm. Ama asla sizleri özellikle üzecek, utandıracak hiçbir şey yapmadım.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Sırtımda Hançerlerle Seçime Girdim”

Değişim isteyenler değişmeyenlerdir. Benim ilk işim onları değiştirmek oldu.

Değişmeyen tek şey değişim değil. Değişim hayatın kendisidir. İlk değişimi ne zaman söyledim 2019. En büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir, 2019, 2020, 2022, 2021, 2023. Örnek ne diyorlardı her salı konuşmaya çıkarlardı. CHP var ya CHP Sivas’ın ötesine gidemiyor diyorlardı. Bugün oralardan milletvekili çıkardık. Hangi değişimden söz ediyorsunuz. Girilemeyen illere ve ilçelere girdik.

Değişimi değişimin içinde olanlar fark edemezler.

Sırtımla hançerlerle seçime girdim.

Bizi üzen masadan kalkan ve dönenler oldu.

Bay Kemal’in yol arkadaşı olacaksan vefalı olacaksın, arkadan hançerlemeyeceksin.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu “Sırtımda Hançerlerle Seçime Girdim”

Bülent Ecevit pankartı dikkat çekti

Kurultayın yapılacağı salonun önünden gerçekleşen yayında, Özgür Özel’in destekçileri de oradaydı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun korumaları da Özgür Özel’e tahsis edildiği görüldü. Gözler hem Özgür Özel’de hem de Kılıçdaroğlu’nda oldu. Değişim isteyen isimler bina girişinde Özgür Özel’i bekliyor. Pankartlarda değişim vurgusu yapıldığını görüldü. Ayrıca, Bülent Ecevit pankartı dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nun pankartlarının daha az olduğu gözlemlendi. Özgür Özel eşi ve kızıyla beraber kurultayın yapılacağı salona geldi. Ardından, herkesle tek tek selamlaştı.

Haber Merkezi

CHP 38. Olağan Kurultayı’nda İmamoğlu Açıklama Yaptı//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu