Gündemİlçe HaberleriSiyaset

CHP’Lİ AHMET AKIN BANDIRMA, ERDEK VE GÖNEN’DE

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın CHP’li belediyelerin koronavirüs salgınının başladığı günden itibaren sorunu tanımlama ve salgınla mücadele etme anlamında topluma karşı sorumlu belediyecilik anlayışı ile başarılı bir sınav verdiklerini söyledi.

Ahmet Akın, “Vatandaşlarımızın sağlığı ve halkın yaşamsal öneme sahip ihtiyaçlarının giderilmesinde CHP’li belediyeler verdikleri hizmeti başarı ile sürdürüyorlar. Bu salgından iktidarı ile muhalefeti ile vatandaşa hizmet yarışı konusunda çıkaracağımız önemli dersler var. Belediyelerimiz, ‘vatandaşa nasıl hizmet edilir’ son derece başarılı bir şekilde gösterdi ” dedi.

CHP’li Ahmet Akın, Balıkesir’in Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı ile birlikte ilk ziyaretlerini sabah saatlerinde Bandırma’da gerçekleştiren Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ve sonrasında da Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar’ı makamında ziyaret etti. Daha sonra Erdek CHP İlçe Başkanlığı’na geçerek burada İlçe Başkanı Hale Tuna ile bir araya gelen Ahmet Akın, CHP heyeti ile birlikte Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamlarında ziyaret etti. Ahmet Akın son olarak Gönen’de İlçe Başkanı Ünsal Acar ile birlikte Gönen Kaymakamı Arslan Yurt’ ile Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a ziyaretler gerçekleştirdi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamasında Bandırma, Erdek ve Gönen kaymakamlarına halkın sağlığı için salgınla verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ettiklerini, Kaymakamlık sorumluluğunda özverili çalışmalar yürüten sağlık emekçisinden polisine tüm çalışanlara minnettarlıklarını dile getirdiklerini ifade etti. Ahmet Akın, Bandırma, Erdek ve Gönen belediye başkanlarının salgın ile mücadelede gece gündüz demeden ekipleri ile birlikte aralıksız mücadele ettikleri belirterek şunları söyledi:

“Her şeyden önce Bandırma Erdek ve Gönen belediye başkanlarımıza, gece gündüz demeden halkın sağlığı için eksiksiz hizmet için çalışan ekiplerine teşekkür ettim. CHP’li belediyelerin koronavirüs salgınının başladığı günden itibaren sorunu tanımlama ve salgınla mücadele etme anlamında topluma karşı sorumlu belediyecilik anlayışı ile başarılı bir sınav verdiler. Bunu Bandırma, Erdek ve Gönen’de de gördüm. Vatandaşlarımızın sağlığı ve halkın yaşamsal öneme sahip ihtiyaçlarının giderilmesinde CHP’li belediyeler verdikleri hizmeti başarı ile sürdürüyorlar. Bu salgından iktidarı ile muhalefeti ile vatandaşa hizmet yarışı konusunda çıkaracağımız önemli dersler var. Birlik ve beraberlik ile bu salgını atlatacağız ve güzel günler göreceğiz. Belediyelerimizin ve çalışanlarının mücadelesi güzel günleri müjdeliyor. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu