GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyaset

CHP’li Akın ”Birimiz karanlıkta isek, hiçbirimiz aydınlıkta değiliz”

Birimiz karanlıkta isek, hiçbirimiz aydınlıkta değiliz

 

‘Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı 4’üncü Belediyeler Buluşması’ sona erdi. Programa Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın da katıldı. Program ‘İklim Nötr Şehirler Hedefinde Adil Geçiş’ temasıyla gerçekleşti.

 

“İnsanlık ekosisteme karşı sorumludur”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, iklimin siyasi sloganlara cevap vermediğini, ekonomik modellere karşı sorumlu olmadığını belirtirken insanlığın ekosisteme karşı sorumlu olduğunun altını çizdi.

CHP Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Türkiye’yi aydınlık ve temiz yarınlara kavuşturmanın herkesin görevi olduğunun altını çizdiği konuşmasında şunlara değindi: “Bize göre enerji kaynağı enerji verimidir. En temiz, en ucuz yenilenebilir enerji kaynağımız. Biz enerji verimliliğini o normlara getirecek bir sektör haline getireceğiz. Enerji verimliliği desteklenecek, enerji verimliliği altında üretim yapanları destekleyeceğiz. Enerji verimliliği dönüşümü, enerjide ulusal bağımsızlık, gelecek nesiller için eko sistem ve enerji devrimi ile enerjide refahı arttıracağız. Birimiz karanlıkta isek, hiçbirimiz aydınlıkta değiliz.”

Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde buluşma Herodot Kültür Merkezi’nde oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu