GündemÖzel Haberler

Çocuklar Gönül Tacımız

Büyükşehir Merhaba ekibi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarla birlikte Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaydık.

 

 

Tüm Dünya çocuklarına armağan edilen Çocuk Bayramında 7’den 70’e çocuk olmanın mutluluğu dün meydanda yaşandı. MERHABA gazetesi olarak yayın hayatına başladığımız ilk gün itibarıyle  her gün çocuklarımıza bir sayfa ayırdık. Onların düşünceleri ve isteklerinden oluşan  ,çocukça adıyla sayfamızda şekillenen hayaller, kimi zaman gençlik sayfalarına dönüşerek yine gençlerimizin isteklerine ve sözlerine yer verdi.

 

DAHA İYİSİNİ VE GÜZELİNİ YAPACAĞIZ

 

Onlara verdiğimiz tek sayfa yetmedi ve dedik ki ne yapalım? Aldık çocuklarımızı pazara, tarihi mekan gezilerine ve gazete ziyaretleri ile yazmaya, resim yapmaya ve soru sorarak öğrenmeye teşvik için çalıştık. Yeterli mi ? Elbette değildi ve dün onlar için yeni bir söz daha verdik. Sizler için en iyisini ve güzelini yapacağız. Bekleyip geçen zaman içinde göreceğiz. Daha neler neler yapacağız.

 

ÇOCUKLAR KONUŞTU ÇOCUKLAR SÖYLEDİ

 

Ali Hikmet Paşa Meydanında dün düzenlediğimiz etkinlikte Merhaba balonlarımızı çocuklarla birlikte gökyüzüne uçurduk. Birlikte sohbet ettik ve şarkılar söyledik. Bilmeceler sorduk. Dinleyen çocuklardan yanıtlar aldık. Elbette ki kitapla büyüyen nesiller için kitaplarımızı yanımızda getirmiştik. Kitaplarımızı çocuklarımıza Merhaba ayraçlarımızla takdim ettik.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu