GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir İl Teşkilatının Bayramını Kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'in de arasında bulunduğu Türkiye’nin 81 ilinden AK Parti İl Teşkilatlarıyla videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir İl Teşkilatının Bayramını Kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir’in de arasında bulunduğu Türkiye’nin 81 ilinden AK Parti İl Teşkilatlarıyla videokonferans yöntemiyle bayramlaştı.

Erdoğan, teşkilat mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, “22 yılda girdiği 17 seçimin hepsinden sandıktan birinci çıkmış bir partiyiz. Seçim başarılarımızın arkasında milletimizle güçlü gönül köprüleri kurmamız var. Kendimizi yenileme, güncelleme, güç ve enerji toplamış olarak yola çıkmamızda her zaman farkımızı ortaya koyduk. Siyaset yolculuğumuzu aynı şekilde sürdüreceğiz. Bir hususu bir kez daha hatırlatmak istiyorum: Biz, şer gördüklerinizde hayır olabilir ikazına ram olmuş insanlarız. Olanda hayır olduğuna tüm kalbimizle inanan bir kadroyuz. 31 Mart seçim sonuçları Allah’ın izniyle AK Partimiz için, davamızın geleceği için, Türkiye’nin istiklal ve istikbali için hayra tebdil olacaktır. AK Parti ve Cumhur İttifakı bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır. Bundan en küçük bir şüphe duymuyoruz. Sizlerden de asla yeise kapılmamanızı, tefrikaya düşmemenizi, aramıza nifak sokmaya çalışan fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin. Ramazan Bayramı’nın manevi havasının bu duygularımızı pekiştirmesini ve kökleştirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir İl Teşkilatının Bayramını Kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Videokonferans

 

Haber: Bülten

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bölgesel Liderlerle Görüştü

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu