Görüntülü HaberlerGündemSiyasetTürkiye Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Enflasyonun ateşi düşmeye başladı”

Tedbirlerin pozitif etkileri piyasada hissediliyor"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Enflasyonun ateşi düşmeye başladı”

Tedbirlerin pozitif etkileri piyasada hissediliyor”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen, DSİ Tarafından Tamamlanan 369 Tesisin Toplu Açılış Töreni’nde konuştu. Yaptıkları çalışmaları ve uygulanan stratejileri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin kaynaklarını Türk milletinin emrine verme gayretlerimizin, çevreci maskesi takan marjinaller tarafından engellenmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine “Başka ülkelere hak olan Türkiye’ye lüks değildir. Yer altı ve yer üstü zenginliklerimizi elbette sorumlu bir anlayışla ekonomiye kazandırmamız gerekiyor” diyerek devam etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: &Quot;Enflasyonun Ateşi Düşmeye Başladı&Quot;
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devletin resmi istatistik kurumu olan TUİK verilerine de değinerek “Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bugün açıklanan ekim ayına ilişkin iş gücü istatistikleri doğru yolda olduğumuzun işaretidir” dedi.
Erdogan 1 1
Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Enflasyonun ateşi düşmeye başladı, tedbirlerin pozitif etkileri piyasada hissediliyor. Önümüzdeki aylardan itibaren çok daha iyi oranlarla karşılaşacağız” diyerek katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu