GündemMagazin

Cüneyt Özdemir Kimdir?

Cüneyt Özdemir Kimdir? Kaç Yaşındadır? Cüneyt Özdemir’in eşi kimdir?

 

Hakaretler Havada Uçuştu! Gazeteci Cüneyt Özdemir Ve Levent Gültekin  Twitter'Da Birbirine Girdi

Yazdıkları ve yaptığı yorumlarla büyük ilgi gören ve takip edilen deneyimci Gazeteci Cüneyt Özdemir seçim döneminde en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Ekranların sevilen yüzü Cüneyt Özdemir’in özel hayatı da merak edilenler arasında girdi. Peki Cüneyt Özdemir Kimdir?

Cüneyt Özdemir, 8 Şubat 1970 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Babası Astsubaydır. Ayrıca iki ablası vardır. İlk ve orta okulu Yükseliş Koleji’nde devam etmiştir. Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Bölümünü bitirmiştir.

1990 yılında gazetecilik hayatına ofis boy olarak başlamıştır. 1992 yılında Mehmet Ali Birand‘ın yanında 32. Gün haber programında muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Ayrıca genel yayın yönetmenliği dahil pek çok görevde bulunmuştur.

1993 yılında British Council bursu alarak gittiği Londra‘da multimedya eğitimi görmüştür. Londra’dan döndükten sonra ’32. Gün’ün önce genel yayın yönetmen yardımcısı, ardından da genel yayın yönetmeni olmuştur. 1994 yılında Ankara’dan İstanbul’a taşınmıştır.

03 Kasım 2014 tarihinden itibaren Kanal D Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başlamıştır. 2015 yılında Kanal D ana haber bülteni sunuculuğundan ayrıldığını twitterdan açıklamıştır.

5N1K programına devam edeceğini fakat haber sunmayacağını belirtmiştir.

Cüneyt Özdemir Kimdir?

Cüneyt Özdemir’in Evlilikleri

Cüneyt Özdemir, ilk evliliğini 2006 Nisan ayında Reklamcı Ayşe Bali ile yapmıştır ardından boşanmıştır. 2007 yılında Nefise Karatay ile kısa bir aşk yaşamıştır.

Cüneyt Özdemir, 3 Şubat 2011 tarihinde yönetmen Türker İnanoğlu ve oyuncu Gülşen Bubikoğlu‘nun kızı Zeynep İnanoğlu ile Paris Büyükelçiliği’nde evlenmiştir. Ayrıca Ali Mavi (d.7 Nisan 2012) adında bir oğlu vardır.

Cüneyt Özdemir Kimdir?

 

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu