Gündem

Damızlık Birliği Küpeleme Yetki Devir Protokolünü İmzaladı

Damızlık Birliği Küpeleme Yetki Devir Protokolünü İmzaladı

 

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında 2021 yılı için küpeleme yetki devri protokolü imzalandı.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Küpeleme yetki devri protokolü için bir tören düzenlendi .Düzenlenen törende Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Balıkesir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği arasında 2021 yılı için küpeleme yetki devri protokolü imzalandı.

 

BİRLİK PERSONELLERİ KÜPELEYECEK

Sığır cinsi hayvanların tanımlanması ve tescili yönetmeliği kapsamında imzalanan küpeleme yetki devri protokolü çerçevesinde, Birlik üyelerinin sığırcılık işletmelerinde doğan buzağıların küpelenmesi, kayıt altına alınması ve düşen kulak küpelerinin takılması işlemleri ücretsiz olarak Birlik personelleri tarafından yapılacağı belirtildi. Yapılan imza töreninde İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ve Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Çakırca protokole imza attılar. İmza töreninde İl Müdür Yardımcıları Nihat Ağan ve Kurtuluş Candan ile Birlik Yönetim Kurulu üyeleri Cemalettin Özden, Ali Uçun, Rasim Özkan ve Önder Özbek hazır bulundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu