GündemSiyasetSpor

DEMİRASLAN’DAN BAKLAVALI ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan beraberinde il yönetimi ile birlikte Polis Haftası nedeni ile çalışan polislere ziyaretlerde bulunarak baklava ikram etti.

Demiraslan, Türk Polis Teşkilatının, ülkedeki, huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasındaki en büyük güvence olduğunu belirtti.

Emniyet güçlerinin, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalıştıklarına dikkati çeken Demiraslan, Polislerle yaptığı sohbete şöyle devam etti: “Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır.

Bizde bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Birlikte olalım dedik” şeklinde konuştu.Ziyaret edilen polisler Demiraslan’a ‘ ‘Gelip bizleri ziyaret etmeniz bizlere moral oldu.’dediler.

Ali Osman Ata’nın haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu