Gündemİlçe Haberleri

Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Toplum Yararı İçin Çalışıyor

Bandırma ve Erdek ilçelerinde, denetimli serbestlik yükümlüleri, kamu yararına denetimli serbestlik tedbiri altında toplum yararına örnek çalışmalar gerçekleştiriyor.

Denetimli Serbestlik Yükümlüleri Toplum Yararı İçin Çalışıyor

Denetimli Serbestlik Yukumluleri Toplum Yarari Icin Calisiyor 1

Covid-19 İzinlerinin Bitmesiyle Hükümlüler Kamu Kurumlarında Görev Alıyor

31 Temmuz tarihinde, hükümlülerin covid izinlerinin bitmesiyle birlikte, denetimli serbestlik yükümlüleri kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışarak cezalarını yerine getirmeye başladı. Bu çerçevede, cezalarının toplum yararına maksimum fayda sağlayacak şekilde yerine getirilmesi için Bandırma Belediyesi ziyaret edildi ve Erdek Belediyesi’nin lojistik malzeme desteği sağlamasıyla birlikte hükümlülerin çevre temizliği ve park onarımları gibi çalışmalarda görev almaları planlandı.

Denetimli Serbestlik Yukumluleri Toplum Yarari Icin Calisiyor 2

Toplumun İhtiyaçları Doğrultusunda Önemli Çalışmalar

Bu anlamlı çalışmalarla bugüne kadar Erdek’te birçok önemli iş başarıldı. İlçe girişindeki kamyon garajındaki birikintiler kaldırılarak, çevresel atıklar altında kaybolmuş alanlara yeniden hayat verildi. Ayrıca, Zeytinli Mahallesi Çocuk Parkı çevresi temizlendi ve parkın duvarları boyandı, çevreyi süsleyen taşlar farklı renklerde boyanarak çocukların ve mahalle sakinlerinin ilgisini çeken bir görünüm elde edildi.

Denetimli Serbestlik Yukumluleri Toplum Yarari Icin Calisiyor 3

Erdek Belediye Başkanı ve Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürü Ziyaret Etti

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürü Özcan Deniz, Zeytinli Mahallesi’ndeki çocuk parkındaki çalışmaları yerinde görmek üzere hükümlüleri ziyaret etti. İHA’nın edindiği bilgiye göre mahalle sakinleri yapılan bu anlamlı çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi ve hükümlüler de kendi ikamet alanlarında böyle bir çalışmanın içerisinde olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Denetimli Serbestlik Yukumluleri Toplum Yarari Icin Calisiyor 4

Diğer Mahallelere Benzer Çalışmaların Yayılması Planlanıyor

Özellikle parklarda bu şekliyle yapılan kamu hizmetinin diğer mahallelerde duyulması ve ilgi görmesiyle benzer çalışmaların diğer mahallelerde de devam etmesi planlanıyor. Bu örnek projeler, denetimli serbestlik yükümlülerinin topluma katkı sağladığı, toplumsal sorumlulukları yerine getirdiği ve kamu yararına çalışmaların önemini vurguluyor.

FETÖ Şüphelileri Denetimli Serbestlikle Dışarıda

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu