GündemSiyaset

Deva Karesi İl Başkanı Onur Ayan Kırsalı Ziyaret Etti

Deva Karesi İl Başkanı Onur Ayan Kırsalı Ziyaret Etti

 

Deva Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan kırsal mahallelere yönelik bir dizi ziyarette bulundu.

Kırsal Mahalleleri Ziyaret Etti

Deva Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan kırsal mahallelere yönelik bir dizi ziyarette bulundu. Onur Ayan kırsal ziyaretleri kapsamında Kocaavşar, Ovacık, Tatlıpınar, Yeni İskender ve Büyükpınar mahallelerini ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde mahalle muhtarları ile bir araya gelinerek pandemi sürecinde mahallelerin durumuna yönelik bilgi alındı. DEVA Partisi Karesi ilçe başkanı Onur Ayan kırsal mahalle ziyaretleri sonrası açıklama yaparak şöyle kaydetti:

“Yol sorunu gerçekten çok üzücü”

“Balıkesir’in büyük bir nüfusunu oluşturan kırsaldaki vatandaşlarımızın bu zorlu süreçte yanlarında olmaya ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bu yüzden sıklıkla muhtarlarımızla görüşüyoruz. Bugün ki çalışmamızı İl Başkanımız Kemal Aydemir ile birlikte yaptık. Köylerimizde pandeminin yanı sıra hala vatandaşlarımızın yaşadığı yol sorunu gerçekten çok üzücü. Özellikle iktidarın en çok överek bahsettiği “yol yaptık” söylemleri sanırım iktidarın Balıkesir temsilcilerinin pek umrunda değil. Ya da oturdukları koltuktan ayrılamadıkları için sahada köylerimizin yollarını göremiyorlar. Ama sorun değil. Biz onların yerine sokak sokak gezerek eksikleri tespit ediyoruz. Eğer yapamayacaklarsa söylesinler ona da biz çözüm bulmaya çalışırız. Büyükpınar yolu içler acısı durumda. Beyköy’ün iç yolları da aynı durumda. Yeni İskender hala parke taşı bekliyor. Yapılacak o kadar çok iş var ki. Tüm sıkıntıların yakınen takipçisiyiz.”

 

“Bizim köylümüz kapısını çalan misafiri asla geri çevirmez”

Yapılan kırsal ziyaretinde Onur Ayan Yeni İskender Köyü muhtarı Mehmet Kocacan’ın doğum gününü muhtarlıkta kutladı. Onur Ayan teşkilatın özellikle Büyükpınar’da ilgiyle karşılandığını dile getirerek kendilerine mahalle girişinde odun ateşinde mantar pişirerek ağırladıklarını bu sırada da mahallenin taleplerinin dinlediklerini söyledi. Onur Ayan Büyükpınarlılara çok teşekkür ederken “Bizim köylümüz kapısını çalan misafiri asla geri çevirmez. Bizler onların bir kardeşiyiz. Bir kardeşleri olarak da her zaman kendilerinin emrindeyiz ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu