İlçe HaberleriSiyaset

Deveciler Mahalle Mahalle Gezerek Projelerini Paylaştı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burhaniye Belediye Başkan Adayı, dün akşam Börezli Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Deveciler Mahalle Mahalle Gezerek Projelerini Paylaştı

Deveciler Mahalle Mahalle Gezerek Projelerini Paylasti 1

Gelecek 5 Yılın Projeleri Paylaşıldı

Buluşma, ilçedeki projelerin ve kazanımların paylaşılmasıyla, gelecek beş yıllık dönem için planlanan projelerin tanıtımıyla dolu geçti. Ayrıca, vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerde mahalle ve ilçe için yapılabilecekler üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi. Toplantıda, geçmiş dönemde gerçekleştirilen projelerin ve ilçeye kazandırılan değerlerin detaylı bir şekilde sunulmasının yanı sıra, gelecek döneme yönelik planlanan projeler de sinevizyon eşliğinde tanıtıldı. Bu sunumlar, katılımcılara ilçenin geleceği hakkında daha net bir fikir verdi.

Deveciler Mahalle Mahalle Gezerek Projelerini Paylasti 2

Mahalleli İle Fikir Alışverişi Yaptı

Başkan Deveciler, konuşmasında ilçenin gelişimi için ortak akıl ve destek çağrısında bulunarak, “Değişen ve Gelişen Burhaniye” hedefine ulaşmak için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı. Vatandaşlarla yapılan etkileşimlerde, mahalle ve ilçenin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üzerine fikir alışverişi yapıldı ve bu sürecin öneminin altı çizildi. Başkan Deveciler ve CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları, katılımcılara verdikleri destek ve katılımları için teşekkür ederek, ilçenin geleceği için birlikte çalışma kararlılığına vurgu yaptılar.

Deveciler Mahalle Mahalle Gezerek Projelerini Paylasti 3

Haber: Bülten

Başkan Deveciler, Dernek Ziyaretlerinde Bulundu ve İş Birliğini Vurguladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu