EğitimGündem

Vefalı 100 Projesiyle Toplumsal Dayanışma Hedefleniyor

İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi UNESCO Kulübü öğrencileri, Vefalı 100'ler projesi (ÇEDES) kapsamında yürüttükleri faaliyetleri paylaşmak için İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'yı ziyaret etti.

Vefalı 100 Projesiyle Toplumsal Dayanışma Hedefleniyor

İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi UNESCO Kulübü öğrencileri, Vefalı 100’ler projesi (ÇEDES) kapsamında yürüttükleri faaliyetleri paylaşmak için İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’yı ziyaret etti.

Öğrencilerin yürüttüğü Vefalı 100’ler projesi, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak paylaşma ve yardımlaşmayı teşvik ederek güçlü bir dayanışma örneği sergiliyor. İyiliklerin ve güzelliklerin paylaşılması yönünde atılacak her adımın toplumu daha yaşanabilir bir yer haline getirme yolunda önemli bir ilerleme sağlayacağı bilinciyle yürütülen proje, öğrencilerin takım çalışması, proje yönetimi ve liderlik gibi önemli becerilerini de geliştirme fırsatı sunuyor.

Vefalı 100 Projesiyle Toplumsal Dayanışma Hedefleniyor

Gerçekleştirilen ziyarette, İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencilerin yürüttüğü projenin hedeflerinden bahsedildi. Yardımseverlik ve vefa gibi değerler projenin temel taşları arasında yer alırken, proje faaliyetlerinin toplum içindeki dayanışma ve yardımlaşma kültürünü de pekiştirdiği vurgulandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İyiliklerin ve güzelliklerin paylaşılması, toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerinden biridir. Yardımlaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirerek toplum arasındaki bağları güçlendirme noktasında hassasiyetle çalışmalar yürüten öğrencilerimize ve projeye katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Bülten

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Sektöründe KEP Dönemini Başlattı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu