GündemTürkiye Gündemi

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitki Koruma Sektöründe KEP Dönemini Başlattı

Tarım ve Orman Bakanlığı, bitki koruma ürünleri sektöründe faaliyet gösteren şirketler için KEP adresi bildirimini zorunlu hale getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı: Bitki Koruma Sektöründe KEP Dönemi Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, bitki koruma ürünleri sektöründe faaliyet gösteren şirketler için KEP adresi bildirimini zorunlu hale getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, bitki koruma ürünleri sektöründe faaliyet gösteren şirketler için Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) adresi bildirimini zorunlu hale getirdi. Bu uygulama ile sektördeki resmi iletişimin elektronik ortamda hızlı, yasal ve hukuki olarak geçerli bir şekilde sürdürülmesi amaçlanıyor.

KEP’in Türkiye’deki kullanım alanlarının genişlemeye devam ettiğini belirten Bakanlık yetkilileri, bu yeni düzenlemenin bitki koruma sektöründe firmalar arası iletişimi hızlandıracağını ve dijitalleştireceğini vurguladı. KEP sistemi, operasyonel işlerin kolaylaştırılması ve zaman tasarrufu sağlanması açısından önem taşıyor.

Tarim Ve Orman Bakanligi Bitki Koruma Sektorunde Kep Donemini Baslatti 1

TÜRKKEP Genel Müdürü Olcay Yıldız, Bakanlık tarafından yapılan bu yeni yönetmeliğin sektörün büyüme potansiyeli açısından önemli olduğunu vurgulayarak, KEP’in resmi iletişimdeki önemini bir kez daha gösterdiğini belirtti. Yıldız, KEP kullanımının zamandan ve maliyetten tasarruf sağlayacağını ve çevre dostu bir iletişim yöntemi olduğunu ifade etti.

TÜRKKEP olarak, kamu kurumlarının KEP kullanımını yaygınlaştırma çalışmalarını destekleyeceklerini ve ülkede dijitalleşmeye liderlik etmeye devam edeceklerini belirtti. Tarım ürünleri sektöründe faaliyet gösteren şirketleri, KEP kullanımına geçmeye davet etti.

Üniversite Perspektifinden Felsefe ve Hakikat

Bülten

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu