Eğitimİlçe Haberleri

Dijital Finansın Geleceği Balıkesir’de Konuşuldu

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Finans Kulübü, geçtiğimiz günlerde BUBFA Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonu'nda önemli bir seminere ev sahipliği yaptı.

Dijital Finansın Geleceği Balıkesir’de Konuşuldu

Dijital Finansin Gelecegi Balikesirde Konusuldu 1

Bir Çok İsim Katılım Gösterdi

“Sermaye Piyasalarında Dijitalleşme ve Yeni Nesil Kariyer Yolculuğu” adlı etkinlikte, Magnus AI İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı ve Ekotürk Dijital Finans Program Koordinatörü İskender Ada, katılımcılara değerli bilgiler sundu. Etkinliğe, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım, Finans Kulübü Koordinatörü Öğr. Gör. Ayşegül Yıldırım Kutbay, akademik ve idari personel ile birçok öğrenci katılım gösterdi.

Dijital Finansin Gelecegi Balikesirde Konusuldu 2

Sermaye Piyasasının Dijitalleşmesi Konuşuldu

İskender Ada’nın sunumu, sermaye piyasalarının dijitalleşme sürecindeki mevcut durumu ele aldı. FinTech teknolojisinin yapısı ve işlevi hakkında detaylı bilgiler veren Ada, finans dünyasının dijital platformdaki yenilikleri üzerine öğrencilere çeşitli örnekler sunarak sektördeki gelişmeleri açıkladı.

Dijital Finansin Gelecegi Balikesirde Konusuldu 3

Öğrenciler ‘Kariyer’ Yolculuğu Konusunda Bilgi Aldı

Etkinlik, katılımcıların sorularını içeren interaktif bir soru-cevap bölümüyle devam etti. İskender Ada’ya teşekkür etmek ve katkılarından dolayı minnettarlık ifade etmek adına düzenlenen törende, kendisine teşekkür plaketi, çiçek ve özel bir hediye takdim edildi. Bu önemli seminer, öğrencilere finans sektöründeki dijital dönüşümü anlama ve kariyer yolculuklarını şekillendirme konusunda değerli bir perspektif sundu.

Haber: Bülten

Müdür Tatlı İlçe Müdürleri İle Toplandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu