Eğitimİlçe Haberleri

‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nin Ödülleri Verildi

Edremit ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen etkinlikler, öğrencilerin katılımı ve başarılarıyla göz doldurdu.

‘Dilimizin Zenginlikleri Projesi’nin Ödülleri Verildi

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Odulleri Verildi 1

Ödül Töreniyle Derece Alan Öğrencilere Tablet Bilgisayar Hediye Edildi

Bugün Edremit Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ödül töreniyle, il ve ilçe genelinde “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Safahat Yarışması’nda ilk üç dereceyi elde eden öğrencilere tablet bilgisayarlarını takdim etti.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Odulleri Verildi 2

Öğrencilerin Hazırladığı Eserler Sergilendi

Etkinlik kapsamında öğrenciler, Türkçe zenginliklerini yansıtan eserlerini sergiledi. Öğrenciler tarafından özenle hazırlanan sözlükler, afişler ve resimler, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Kaymakam Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ciğer’den Teşekkür ve Değerlendirme

Törende bir konuşma gerçekleştiren Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Türkçenin önemine vurgu yaparak, projede emeği geçenlere teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ise öğrencilerin başarılarına ve projeye olan katkılarına dikkat çekti.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Odulleri Verildi 3

Etkinlikte Derece Alan Öğrencilere Ödüller Verildi

Şube Müdürleri, öğrencilerin resim, şiir, kompozisyon gibi farklı alanlarda elde ettikleri derecelere göre ödüllerini takdim etti. Okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, dilimizin zenginliklerine duyarlılığı artırmayı hedefleyen bir atmosferde geçti.

Haber Merkezi

Eğitimde Teknoloji Desteği

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu