Eğitimİlçe Haberleri

Eğitimde Teknoloji Desteği

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu (MSÜ) ile Balıkesir Üniversitesi Balıkesir Meslek Yüksekokulu (BAÜN) arasında yürütülen eğitim iş birliği kapsamında, öğrencilere yönelik yeni bir adım atıldı.

Eğitimde Teknoloji Desteği

Egitimde Teknoloji Destegi 1
Eğitimde Teknoloji Desteği

Eğitim Materyalleri Kullanımda

MSÜ Astsubay Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şenol Çelik ve BAÜN Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Demirtaş arasında gerçekleşen protokol töreniyle, Astsubay Meslek Yüksekokulu tarafından BAÜN Balıkesir Meslek Yüksekokulu’na hibe edilen eğitim materyalleri öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Egitimde Teknoloji Destegi 2
Eğitimde Teknoloji Desteği

Teknoloji Gelişmeleri İçin Katkı Sağlayacak

Bu iş birliği çerçevesinde, öğrencilerin uygulamalı çalışmalarına büyük katkı sağlayacak olan elektronik devre deneyleri için özel olarak tasarlanmış eğitim setleri ve farklı tiplerdeki araç motorları uygulamaya girdi. Ayrıca BAÜN Balıkesir Meslek Yüksekokulu’nun Elektrik, Elektronik, Otomotiv, Kontrol ve Otomasyon programları öğrencilerinin uygulama çalışmalarında aktif olarak kullanılmak üzere teslim edildi.

Egitimde Teknoloji Destegi 3

İş Hayatında Başarı Getirecek

Bu anlamlı iş birliği ile MSÜ Astsubay Meslek Yüksekokulu, öğrencilere donanımlı bir eğitim ortamı sunarak, Balıkesir Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin teknik bilgi ve becerilerini artırmalarına destek olmayı hedefliyor. Bu kapsamda hibe edilen eğitim materyallerinin, öğrencilerin sektöre daha iyi hazırlanmalarına ve gerçek hayatta karşılaşabilecekleri uygulamalara daha etkin bir şekilde adapte olmalarına yardımcı olması bekleniyor.

Haber: Muhammed Can Akyürek

BAÜN Projeleriyle Balıkesir’e Değer Katıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu