GündemÖzel Haberler

DİNKÇİLER’DE BEŞ ADAYLI SEÇİMİN GALİBİ

Dinkçiler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sangül, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından aldığı oy oranı ile yeniden muhtar seçildi. Beş adaylı seçimden nasıl galip çıktığını söyleyen Sangül, MERHABA’ya konuştu.

Balıkesir’in en tepedeki yerleşim yerlerinden bir tanesi Dinkçiler Mahallesi. 5 bin 400 seçmeni bulunan Dinkçiler’de 4 bin 051 seçmen oy kullandı. Biri kadın beş adayın yarıştığı seçimlerin galibi ise mevcut Muhtar Mustafa Sangül oldu. Mahallesini çok sevdiğini belirten Mustafa Sangül, seçimlere dair tüm detayları ve projelerini MERHABA okurlarıyla paylaştı.

“SAKİN VE HUZURLU BİR SEÇİM”

31 Mart Yerel seçimlerinin sükûnet içerisinde geçtiğini söyleyen Dinkçiler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sangül, “Bizim mahallemizde çok güzel bir seçim geçti. Beş aday olarak yarıştık ama oldukça güzel bir atmosferdi. Tartışmalar olmadı. Büyük kavgalar olmadı. Herkes seçim çalışmasını yaptı. Bir kadın adayımız vardı. O da muhtarlık için yarıştı. Ama vatandaşlarımızın teveccühleriyle muhtarlığa devam ettim. Tabi ki bu sonuç nedeniyle de çok sevindim” şeklinde konuştu.

“OYLARDA CİDDİ BİR FARK VAR”

En yakın rakibi ile arasında yaklaşık 600 oy fark olduğunu söyleyen Dinkçiler Mahallesi Muhtarı Mustafa Sangül, “31 Mart Yerel Seçimlerinde bizim mahallemizde beş adaydık. Bir kadın muhtar adayı vardı. Bu sene Balıkesir genelinde  muhtarlığa yoğun ilgi vardı. 7-8 adayın yarıştığı mahalleler vardı. Bizim mahallemizde de 5 bin 400 seçmen var. Bunlardan 4 bin 051 kişi oy kullandı. Ben de bin 599 oy aldım. En yakın rakibimle aramda 925 oy fark var” ifadelerini kullandı.

“MAHALLEMİZ İÇİN EN İYİSİNİ HEDEFLİYORUZ”

Bundan sonraki hedeflerinden bahseden Muhtar Sangül, “Artık beş yıllık yeni dönemde de mahallem için güzel çalışmalar yapmayı hedefliyorum. Mahalleme en iyi hizmeti vermeye hazırım. Belediyeler ile koordineli bir şekilde çalışarak mahalle sakinlerimin istek ve ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağım. Alt yapı sorunumuz yok. Çocuk parkları ve çevre düzenlemeleri ile mahallemizi daha bakımlı bir hale getirmeyi hedefliyorum. Azalarım ve ben yedi gün yirmi dört saat hizmete hazırız” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu