GündemTürkiye Gündemi

Düğün Sevinci Faciaya Dönüştü

Düğün sevinci faciaya dönüştü. Düğüne giderken sulama kanalına devrilen otomobildeki 2 kişi boğularak hayatını kaybetti. 1 kişi ise arabadan yaralı olarak çıktı. Kayıp 1 kişiyi arama çalışması devam ediyor.

 

Düğün sevinci faciaya dönüştü. İddiaya göre, düğüne giden ve içerisinde 4 kişinin olduğu Kerim Y.’nin kullandığı 27 AJV 744 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil DSİ’ye ait sulama kanalına düştü. Olay İHA’dan alınan bilgiye göre Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı kırsal Üçdirek Mahallesi’nde yaşandı.

 

2 38

 

Akıntıya kapılan otomobili görenler durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Otomobil sürücüsü kendi imkanlarıyla yaralı olarak kurtuldu. Sudan çıkamayan Nadide Yılmaz ile Gülcan Yılmaz ise boğularak vefat etti. Akıntıya kapılarak kaybolan Şevket Baykuş’u bulma çalışmaları ise devam ediyor.
Olayı duyan şahısların yakınları ile vatandaşlar, bölgeye akın etti. Ekipler  çıkartılan cesetleri, Bozova Devlet Hastanesi morguna götürdü.

 

3 19

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Şanlıurfa Hakkında

Şanlıurfa, halk arasındaki kısa adıyla Urfa ‘dır. Ayrıca Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık sekizinci şehridir. Bununla birlikte 2020 yılı verilerine göre nüfusu 2.115.256’dir. Şehrin doğuda Mardin yer alır. Batısında da Gaziantep, kuzeyde Adıyaman yer alır. Ayrıca kuzeydoğuda Diyarbakır illeri ve güneyde Suriye ile sınırı vardır. Şanlıurfa’nın 13 ilçesi vardır. Bununla birlikte ortalama yükseltisi 518 metre olan Şanlıurfa, 19.451 km2‘lik yüzölçümü ile Türkiye’nin en büyük yedinci ilidir.

Yazları son derece sıcak ve kurak bir iklime sahip olan şehir, kışı serin ve nemli geçirir. Bununla birlikte 2 milyonu aşkın nüfusuyla Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en kalabalık şehri olan Şanlıurfa, aynı zamanda yaklaşık 20,4 ortanca yaş ile Türkiye’nin en dinamik nüfusa sahip ilidir.

Ayrıca Şehrin yaklaşık 12 km kuzeydoğusunda, MÖ 10.000 yılına ait olduğu düşünülen ve dünyanın bilinen en eski tapınağı olan Göbeklitepe bulunmaktadır. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu