GündemEğitimİlçe Haberleri

Dursunbey Kaymakamı Anaokulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Dursunbey Kaymakamı Anaokulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

 

Dursunbey İlçe Kaymakamı Ramazan Teke ve Dursunbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir Sabahattin Göndür İlkokulu’nu ziyaret etti.

 

6 Şubatta Planlanmıştı

Ülke genelinde uygulamaya geçen ücretsiz yemek hizmeti uygulaması tüm okullarda uygulanmaya devam ediyor. Balıkesir genelinde de süren yemek hizmeti uygulaması, veliler tarafından da takdir topluyor. Milli Eğitim Bakanlığı, anaokulu düzeyindeki öğrencilerin daha sağlıklı beslenebilmeleri için uygulamayı yaygınlaştırıyor. 6 Şubatta planlanan yemek hizmeti yaşanan deprem dolayısıyla sarkmıştı. Şimdi ise tüm anaokulu düzeyinde uygulanıyor. Öğrenciler, velilerinin izni alınarak yemek hizmetinden faydalanabiliyor.

 

Düzenli ve Sağlıklı Beslenmenin Önemine Vurgu Yaptılar

Ülke genelinde 5 milyon öğrencinin istifade ettiği yemek hizmetinde öğrenciler düzenli besleniyor. Kaymakam Teke de Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde de devam eden uygulamayı yerinde gördü. Kaymakam Teke,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökdemir ile birlikte Sabahattin Göndür İlkokulu’nu ziyaret etti. Anaokulu öğrencilerinin yemek saatinde geçekleşen ziyarette öğrenciler ile bir araya geldiler. Kaymakam Teke ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gökdemir, öğrencilerle sohbet etti. Sohbetin ardından ise düzenli ve sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yaptılar. Öğretmen ve idarecilerden de bilgi aldıktan sonra öğrenciler ile vedalaştılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu