Gündem

Düşüncelerinize Bir Yolculuk...🌠

Memnuniyeti araştırmak, zihninizi daha iyi anlamanızı da sağlayabilir.

Düşüncelerinizi Anlamanın Etkili Yolları…  Bir şeyleri yapmanın farklı yolları vardır ve onları nasıl gördüğünüz ve onlar hakkında nasıl hissettiğiniz üzerinde çalışılması gereken büyük bir şeydir.

 

Düşüncelerinizi Anlamanın Etkili YollarıMerhaba

Bunu yapmak “istiyorum”

Keşke bu mücadelenin bir parçası olsaydım

İstek ve dilek iki farklı şeydir. Ama istekleriniz yerine getirilirse yine de mutlu kalır mısınız?

 

Kalp Ve Beyin Dusunceler

Muhtemelen değil. Kısa vadede sizi tatmin edecek ama uzun vadede sizi öldürecek. Bir şeyi neden yaptığınızı bilmek, işleri birden fazla şekilde nasıl yapabileceğinize ve bu yolların neler olduğuna karar vermek için tamamen büyük bir adımdır.

Zihninizin nasıl olduğunu anladığınızda, hiçbir değeri olmayacağını düşündüğünüz düşünceleri geride bırakma kontrolüne sahip olursunuz. Bu düşüncelerin size nasıl yardımcı olacağını, orada ne olduğunu ve ne zaman tetiklediğini anlayın.

 

3 1

Umursayıp umursamadığınıza karar verin

Neye önem verdiğinize karar verdiğinizde, gerçekten üzerinde çalışmaya değer bir şey yapıyorsunuz. Yapabileceğiniz şey, görevi onunla ilişkilendirmek ve gerçekten umursamanız gerekip gerekmediğini görmektir – eşyalarınıza daha iyi bir şekilde yer açmak, zihninizde neler olduğunu boyamak veya kaybolan bir şeyi bulmak.

 

Biliyor musunuz?

Bu cephede de direnç hissedebilirsiniz, bu da neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermeyi zorlaştırır. Bunu da anlayabilirsiniz. Oturun ve neyi önemsediğiniz ve neyi gerçekten umursamadığınız konusunda bir seans üzerinde çalışın.

Prosedürleri takip edin ve düşüncelerinizi hayatta tam olarak ihtiyacınız olan şeye kaydırarak başlayın. Kendinizi suçlamayı veya eleştirmeyi bırakın. “Dikkatim çok dağıldı” dan “Bakım kapasitesini anlayabiliyorum” a geçin. Küçük adımlar atmaya başladığınızda ve hedefe doğru ilerlediğinizde, gerçekten ne yaptığınızı anlamlandırmaya başlarsınız. Her şey, daha büyük bir adıma atlamak yerine, orada olanları atlamak yerine hayatınızda küçük adımlar atmaya başladığınızda olur.

 

Bu yazı www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu