Balıkesir Merhaba Blog Yazıları>Moda

Düz Siyah Elbise Nasıl Hareketlendirilir ?

Siyah elbiseler, kadın giyiminin vazgeçilmezlerinden biridir. Peki her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gereken, her zaman her yerde kurtarıcımız olan siyah elbiseleri nasıl hareketlendirebiliriz?

Bu yazıda kullanabileceğiniz aksesuarlardan, oluşturabileceğiniz stillere kadar birçok tüyo bulacaksınız. Hazırsanız düz siyah elbiselere renk katacak stil ipuçlarını hep birlikte inceleyelim.

 

Düz Siyah Elbiseye Renk Katmak İçin Stil Önerileri

Siyah elbisenizi renklendirmenin birçok yolu vardır. Elbiselerinizi ekleyeceğiniz aksesuarlar ile her ortama uygun eşsiz kombinlere dönüştürebilirsiniz. İşte düz siyah elbiseler için bazı stil önerileri:

Özel Günlerde Broşlar Kullanın

Siyah elbisenize broş eklemek, şıklığınıza sofistike bir dokunuş katar. Broşlar özellikle iş elbiseleri veya özel etkinliklerde giyeceğiniz düz siyah elbiseler için mükemmel bir seçenektir. Gideceğiniz ortama göre çiçek desenli veya inci detaylı broşlar, elbisenizin havasını değiştirebilir.

Duz Siyah Elbise Nasil Hareketlendirilir 1

Kemerlerle hareket katın

Siyah elbisenize ekstra şıklık eklemek istediğinizde, altın ve gümüş kemerler elbisenizin üzerinde harika görünür. Özellikle klasik bir görünümü tamamlamak için altın renkleri tercih edebilirsiniz. Günlük kombinlerde ise gümüş renkler ilk tercihiniz olabilir.

Duz Siyah Elbise Nasil Hareketlendirilir 2

Deri Ceketlerle Tarzınızı Yansıtın

Siyah elbisenizi biraz daha asi bir tarza dönüştürmek istiyorsanız, deri ceketler tam size göre. Deri ceketler özellikle Rock’n’roll tarzını sevenler için de harika bir seçenek olabilir. Bu kombini zincirli ve perçinli çantalarla tamamlayabilirsiniz.

Duz Siyah Elbise Nasil Hareketlendirilir 3

 Kot Ceketler İle Günlük Stiller Oluşturun

Günlük hayatınızda giyeceğiniz düz siyah elbisenize farklı bir hava kazandırmak isterseniz, kot ceketlerle kombinleyebilirsiniz. Kot ceketler rahat ve şık bir görünüm elde etmek için idealdir. Ceketleri belinize bağlayarak da cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Duz Siyah Elbise Nasil Hareketlendirilir 4

Renkli aksesuarlarla dikkat çekin

Siyah elbisenize renk katmanın en basit yollarından biri de onu renkli aksesuarlarla birlikte kullanmaktır. Parlak renkli ayakkabılar, payetli çantalar, renkli blazer ceketler ve dikkat çekici kemerler elbisenizin sıkıcı olmaktan çıkmasına yardımcı olabilir.

Duz Siyah Elbise Nasil Hareketlendirilir 5

Büyük kolye ve küpeler

Büyük, göz alıcı kolyeler veya parlak küpeler, siyah elbisenizi vurgulamak için mükemmel aksesuarlardır. Özellikle davetlerde veya özel günlerde büyük, ışıltılı gümüş küpe ve kolyelerle elbiselerinizi tamamlayabilirsiniz.

Makyaj ve Saç

Makyaj ve saç stilleri, siyah elbisenizin genel görünümünü tamamlar. Cesur bir kırmızı ruj veya göz alıcı bir far ile elbisenizi daha çekici hale getirebilirsiniz. Elbette yapacağınız makyaj gideceğiniz davete göre değişecektir. Ancak her halükarda makyajınızda kullanacağınız hareketli renkler elbisenize hava katacaktır.

Duz Siyah Elbise Nasil Hareketlendirilir 6

El Çantaları İle Tarzınızı Konuşturun

Özel davetlerde giyeceğiniz siyah elbiselerin asil ve oturaklı tarzına biraz hareket ve feminenlik katmak için ayakkabınızla eşleşen taşlı ve payetli el çantaları tercih edebilirsiniz. Gündelik bir görünüm içinse büyük bir omuz çantası veya renkli bir çanta seçebilirsiniz.

Gözlükler İle Hava Katın

Yaz aylarında ve mevsim geçişlerinde giyeceğiniz günlük siyah elbiselere hareket katmanın en kolay yolu onu gözlüklerle eşleştirmektir. denizbutik’in edindiği bilgiye göre, özellikle büyük siyah gözlükler veya siyah camlı renkli çerçeveli gözlükler tarzınıza zengin ve havalı bir dokunuş katar. Günlük kullanımda şapkalar tercih edin.

Kate Middleton’un 10 sırrı//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu