Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Edremit Can Dostlarını Unutmadı

Edremit Belediyesi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde bir etkinliğe imza attı. Kentteki can dostlar için düzenlenen bilgilendirme toplantısında, ilgili kurumların yetkilileri ve hayvanseverler bir araya geldi.

Edremit Can Dostlarını Unutmadı

Edremit Can Dostlarini Unutmadi 1

“Onlar bizim dostlarımız”

Toplantıda, hayvanların hakları, görev ve yetkiler, ilgili kanunlar hakkında katılımcılara detaylı bilgi sunuldu. Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Onlar bizim dostlarımız, biraz daha özen gösterelim. Can dostlarımız için belediye ekiplerimiz 7/24 görevde. Kentte yaşanan sorunları biliyoruz ve her zaman can dostlarımızın yanında olacağız.” dedi.

Edremit Can Dostlarini Unutmadi 2

Başkan Yardımcısı Canlı’dan Çağrı

Ayrıca, toplantıda hayvanseverlerin görüş ve önerileri de dinlendi ve merak edilen sorular yetkililer tarafından yanıtlandı. Katılımcılara sokaktaki canlar içinde mama hediye edildi. Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, “Bir kap bir hayat” sloganıyla, tüm Edremitlileri sokaktaki canların refahı için duyarlı olmaya çağırdı.

Edremit Can Dostlarini Unutmadi

Toplantı Sonrası Mama Dağıttı

Toplantının ardından Başkan Yardımcısı Canlı, farkındalık oluşturmak amacıyla sokaktaki canlara mama dağıttı. Etkinlik, hayvanseverler ve ilgili kurumların bir araya gelerek sokaktaki can dostları unutmadığını bir kez daha gösterdi.

Edremit Can Dostlarini Unutmadi 3

Haber Merkezi  // Edremit Can Dostlarını Unutmadı

Fransa’nın Manzarası Ayvalık’ta Can Dostlara Mama Olacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu