Gündemİlçe Haberleri

Edremit’in Yolları Yenileniyor

Edremit Belediyesi, ilçe genelindeki yol sorunlarına çözüm getirmek ve altyapıda yaşanan bozulmaları tamir etmek amacıyla yoğun bir çalışma başlattı. 

Edremit’in Yolları Yenileniyor

Edremitin Yollari Yenileniyor 1
Edremit’In Yolları Yenileniyor

Daha Konforlu Yollar

Doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarının neden olduğu kazılar sonrasında bozulan cadde ve sokaklarda yapılan tamirat çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle sürdürüldü. Tamamlanan yollar, hızla yaya ve araç trafiğine açılarak vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırdı. Fen İşleri ekipleri, özellikle Hamidiye Mahallesi’nde bulunan Şehit Şuayip Sakallı Caddesi’nde kilitli parke taşı uygulaması yaparak, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir yol kullanımına olanak tanıdı.

Edremitin Yollari Yenileniyor 2
Edremit’In Yolları Yenileniyor

Çalışmalar Devam Edecek

Bununla birlikte ilçe genelinde devam eden düzenleme çalışmaları çerçevesinde Gazicelal Mahallesi Servet Caddesi ve Hamidiye Mahallesi 525. Sokak’ta benzer yenileme faaliyetleri devam ediyor. Edremit Belediyesi, vatandaşların güvenli ve kaliteli bir çevrede yaşamalarını sağlamak adına altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam edeceğini belirtti.

Edremitin Yollari Yenileniyor 3

Haber: Bülten

Ustaoğlu Balıkesir Çevre Yolu Çalışmalarını Denetledi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu