Gündemİlçe Haberleri

Burhaniye’de Umre Yolculuğu Başladı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, umre için kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar için düzenlenen uğurlama töreni, Kocacamide gerçekleşti.

Burhaniye’de Umre Yolculuğu Başladı

Burhaniyede Umre Yolculugu Basladi 1

Mevlid Okunarak Dualar Edildi

Kocacamide okunan mevlidin ardından düzenlenen uğurlama töreninde, umreye gidecek olan 185 vatandaş için dualar yapıldı. Katılımcılara, lokma, bulgur pilavı ve ayran ikramıyla birlikte duygusal anlar yaşandı.

Burhaniyede Umre Yolculugu Basladi 2

Müftü Mustafa Ali Işık’tan Önemli Mesajlar

Törenin bir parçası olarak konuşma yapan Müftü Mustafa Ali Işık, umreye giden vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Işık, “Bu yolculuk Rabbimize olan bir yolculuktur. Peygamberimize olan bir yolculuktur. Bunun farkında olun. Allah’ın misafiri olacaksınız. Odalarda hiç eleştiride bulunmayın. Vaktinizi çok iyi değerlendirin. Kendiniz için ve gidemeyenler için dualar yapın. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah, yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.

Burhaniyede Umre Yolculugu Basladi 3

185 Umreci Körfez Hava Limanından Hareket Etti

Burhaniye ve çevre Körfez ilçelerinden gelen 185 umreci, uğurlama töreninin ardından Körfez Hava Limanı’ndan kutsal topraklara doğru hareket etti. Umre yolculuğuna çıkan vatandaşlar, dualarla ve güzel temennilerle uğurlandı.

Haber: İHA

2024 Hac Protokolü İmzalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu