Gündemİlçe Haberleri

Karesi Belediye Meclisi’nde Duygusal Veda

Şubat ayında gerçekleşen Karesi Belediye Meclisi'nin 2019-2024 döneminin son aylık olağan toplantısı, duygu dolu bir atmosferde Başkan Dinçer Orkan başkanlığında gerçekleşti.

Karesi Belediye Meclisi’nde Duygusal Veda

Karesi Belediye Meclisinde Duygusal Veda 1
Karesi Belediye Meclisi’Nde Duygusal Veda

Dinçer Orkan’ın Helalleşme Konuşması

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, toplantının sonunda meclis üyelerine hitap ederek, 5 yılın hızla geçtiğini belirtti. “Fıtratım gereği kimsenin kalbini kırmadan, insanların hür ve demokratik bir şekilde görüşlerini ifade edebileceği bir meclis olması için çaba sarf ettim.” diyen Orkan, helallik istedi. “Eğer fark etmeden herhangi bir arkadaşımızın kalbini kırdıysak özür diliyorum. İnşallah herkes bize hakkını helal eder. Benden yana tüm haklarım helal olsun.” ifadelerini kullandı.

Karesi Belediye Meclisinde Duygusal Veda 2

Gelecek İçin İyi Dilekler

Orkan, Türkiye’de yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatarak, “Önemli olan memleketimize, ilçemize iyi, doğru ve güzel şeyler yapılsın. Derdim ve tek isteğim o.” dedi. “Bir vatandaş olarak Karesi’de iyi ve güzel şeyler olmasını isterim. Bugüne kadar yapabildiğimiz kadarıyla, tecrübe ve bilgilerimizle bir şeyler yaptık.” diyen Orkan, ikinci dönemini tamamlayan Karesi’nin daha güçlü ve etkili bir ilçe belediyesi olmaya devam edeceğine inandığını vurguladı.

Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi

Törende, Karesi Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen veda töreninde, beş yıl boyunca görev yapmış olan meclis üyelerine Başkan Dinçer Orkan, teşekkür plaketi takdim etti. Törenin ardından Başkan Orkan, meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karesi Belediye Meclisinde Duygusal Veda 3

Haber: Bülten

Eğitimde Planlamalar Karesi’de Gerçekleşti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu