Etkinlikİlçe Haberleri

Ege Rüzgarları Gömeç’te Esecek

Gömeç'te ünlü yazar Kemal Anadol geliyor. Anadol Gömeç'te  "Ege'den Esintiler" söyleşisi gerçekleştirecek.

Ege Rüzgarları Gömeç’te Esecek

Ege Ruzgarlari Gomecte Esecek 1
Ege Rüzgarları Gömeç’Te Esecek

Söyleşi 4 Şubat’ta Olacak

Gömeç, 4 Şubat 2024 Pazar günü saat 18.00’de, Ayvalık Kültür ve Sanat Vakfı (AKSV) tarafından düzenlenen özel bir söyleşiye ev sahipliği yapacak. AIMA Haluk Barutçuoğlu’nun konukları arasında yer alacak olan ünlü yazar Kemal Anadol, “Ege’den Esintiler” başlıklı söyleşi için Gömeçlilerle buluşacak.

Moderatör Başkan Himam Olacak

Söyleşi, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek ve katılımcılara Ege’nin zengin kültür mirasını ve sanat dünyasını yakından tanıma fırsatı sunacak. Etkinlik, AIMA Haluk Barutçuoğlu’nun özel konutunda düzenlenecek ve katılımcılara Ege’nin sıcak atmosferinde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Başkan Himam: “Ege’nin Derinliklerine Yolculuk”

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gömeç, doğal güzellikleriyle ve kültürel zenginlikleriyle bilinen bir ilçemiz. Bu etkinlikle birlikte, Ege’nin köklü kültürünü daha yakından tanıma fırsatı bulacak, yazar Kemal Anadol’un deneyimlerini dinleyerek Ege’den esintileri soluyacağız. Tüm Gömeçlileri ve çevre ilçelerden gelen misafirleri bu özel buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.

Haber: Bülten

Kepsut ve Alanya’nın Ritmi Aynı Sahnede Buluşuyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu